Sumeyyerbey4741 5.haftama bugün girdim bugüne kadar iyiydim bugün çok midem bulanıyor ne öneriyorsunuz
Elifdoan Sumeyyerbey4741 tuzlu çubuk,sarı leblebi,ekşi yeşil elma biraz iyi geliyordu ilk zamanlar. Sonra bir kusmaya başladım her yediğimi çıkarıyordum. Prilam Dr kullandim mecburen. Yoksa içim dışıma çıkıyordu resmen
Mry02 Sumeyyerbey4741 suya biraz limon sık iç cnm iyi geliyor peynir zeytin ye tuzlu oldugu için iyi geliyor bide çubuk kraker ye
Ozdmrkbraa Sumeyyerbey4741 kuzum o bulantılar geçmez diyor doktorlar sadece bastırılır diyorlar doktoruna sor prilam verebilir ben kullanmıştım ama en çok sıcak suda kök zencefil karanfil bi parça da limon yapıp içiyordum onun çok faydasını gördüm çok rahatlattı
Beyaban7 Ben prilam kullanmiştim o iyi geliyordu. Doktorunuza bi sorun isterseniz size de önerir belki
Mucizemmbenim Zencefil demlıyrm az limon bı bardak ıcıyrm zeytin peynir beslenyrm kuru beslenmek mideye ıyı gelıyr bu arada ikimiz aynıyiz ben de 5. Haftama girdim
Eses1234 Sumeyyerbey4741 ben nrmlde göZümü acar acmz lavaboya kosardm ilk ama artk yataktn cıkmadan yiyorm o gün kusmuyorm
Kader13 Sumeyyerbey4741 ben prilam kullanmıştım ama ilacım yokken mıdem rahatlasın diye limonlu su içiyodum iyi gelıyordu 🙂