Öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırla sağlıkla kucaklara almayı 🌸
Şimdi gelelim oğlumla kavuşma anımıza. Hamileliğimin ilk zamanları 2 defa tansiyonum düştüğü için yere düştüm. Çok şükür birsey olmadı daha sonra tuzlu ayran içerek rahatladım sorun olmadı. 12. Haftada gece bir anda kanamam oldu çok korktuk eşimle ilk bebeğimiz sabaha kadar dua ettik birsey olmasın diye sabah doktora gittik cok şükür bir sey olmamıştı ben ağlıyordum eşime bir baktım o da ağlıyordu mutluluktan iyi bir eş ve iyi bir baba oldu çok şükür. Kısaca hamileliğim de korktuğum zamanlarda oldu. Ama her hafta geçtikçe daha başka heycanlar. Hamileliğim virüsden dolayı evde gecti son ayları. Simdi doğum baslama anını anlatayım. 1 hazirana sezaryen doğum icin gün almıştık. Ama oğlum 37+2 günlükken geldi. Ağrılarım vardi kasıklarim belim kısacası yürüyemiyordum esime doktora gidelim dedim cuma günü rabdevumuz var 1 gün daha bekle oglunu özledin demi dedi çünkü hep randevulardan önce gitmek isterdim görmek icin. Sonra yatağa geçtim sağa sola donemiyorum bir sekilde sabah oldu 7 bucuk gibi ayağa kalktım bir an birsey geldigini hissettim bir baktım kan hemen hazırlandık doktoru aradık hemen hasteneye gecin bende geliyorum dedi biz hastaneye gittik beni çayı muayenesi yaptılar sezaryen olacak dedim ama o an ekran da bebegin kalp atışları görülmedi 4 cm açıklık olmuş hemen sezaryen dedi doktorum bebegin esi aşağıda olduğu icin sezaryen demiştik cunku belden iğne yapıldı sinek ısırığı gibi sonra uzandım. Cok uzun sürmeden 09:23 de oğlumu gördüm ağlıyordu çok güzeldi. Sonra onu götürdüler giydirmek icin yarım saat sonra da ben odaya çıktım ilk emzirme de biraz zor oldu ama alıştık çok şükür sütümde hemen geldi. 37+2 günlük 3520 gram ve 52 cm doğdu oğlum. Tekrardan Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşAllah sağlıkla vaktinde gelsin minikler. 🌸
Gelelim tavsiyelerime 🌸
2 takım gecelik mutlaka olmali elbise olur pijama takımı olur farketmez.
Depend 2 paket olmalı.
Göğüs ucu kremi lansinoh aldım ama kullanmadım doktorum fito diye krem yazdım dedi ama en iyisi kendi sütunle iyilesme olduğunu söyledi oylede oldu 1 haftada geçti cok şükür.
Kıyafet olarak da ilk 1 ay uzun kollu kısa kollu karışık giydirdim suan hep zıbınla.
Şampuan ve losyon olarak sebamed aldım ama daha sonra onlar bitince mustela aldım gerçekten mustela daha iyi .
Kıyafetleri çok küçük almayın çünkü kalıpları dar zıbinlarda 3 6 6 9 alıyorum rahat oluyor şuan. Varsa sormak istediklerinizi cevaplarım😊