Gulsah_alp93 Hazal2020 sanırım bende aç içtiğim işin oluyor.Ama doktoruma da söyledim tok karna iç demedi
Hilalyusuf Gulsah_alp93 bende kullanıyorum aç karnına sabahları 8 de içiyorum süt ve süt ürünleri çay gibi içeceklerden 2 saat önce içilmesi gerekiyormuş
Tgbkzn Gulsah_alp93 sabah kalktığında iç uyu 2 saat bişi tüketme sonra kalk kahvaltını yap inşallah bulantın olmaz bide öyle dene canım
Hazal93 @Gulsah_alp93 ferrum kullanıyorum ben canım. İlk başlarda mide bulantısı yapıyordu şimdi alıştım.
DamlaNur29 Gulsah_alp93 aynen canım ben sabah eşim işe giderken içiyorum kalkınca kahvaltımı yapıyorum
Mucizemmbenim Kaç haftalık gebesiniz ilk aylarda genellıkle vermyrlr böyle ilaçlar . Benım de demir 40çıktı doktor vermedı 12 haftalıktan sonra vercem dedı
Gulsah_alp93 Mucizemmbenim ben 7 haftalıgım benimde 40 cıktı.Dün artık kendisi ilerleyen zamanda iç dedi daha cok düşerse diye
Dildare Ben gynoferon kullanıyorum bildiğim kadarıyla en mide ve bağırsak ve dostu olan ilaç bu. Ama bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor olabilir tabii
Gulsah_alp93 Dildare dün doktoruma dediğimde bu daha az bulantı yapar diye verdim dedi içme dedi.İlerleyen zamanda duruma göre içersin dedi bugün içmedim iyiyim şükür