urazaslan Melikekrca ben 7. Haftamdayım doktorum girebilirsin kısa süreligine dedi👍🏽 Bide ıslak mayoyla kalma dedi
07elf Melikekrca ben girmiştim ıslak mayoyla kalma mantar olabilir demişti doktorum Nolur nolmaz tenha yerlerde girdim 🙃
Ttugceeli Denize girersen de üstün ıslak kalmasın demişti doktorum. Ama her istimale karşı girmiyorum
ZeyAk 15 gün önce geldim tatilden denize girdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Dr iyi geleceğini bile söylemişti zaten ama yine de karar sizin tabii
Damlaulku 33 haftalığım geçen hafta girdim hiç sorun yok ama güneşe dikkat edin benim normalde güneşe karşı hassas olmamasına rağmen ve kendimi korumama ragmen çok fena yandım ve değişik bir yanma oldu
Eternallove Damlaulku bende 30 dayım benimde değişik yanıklarım oldu geçen hafta denizdeydim. Bacağımın mesela bir yeri yanmış bir yeri yanmamış bende hiç hassas değilim normalde
Damlaulku Eternallove aynı durum bacağımın yarısı şekilli yanmış yarısı yanmamış iz kalır mi diye endişe ediyorum hatta ellerimin üstünde var başka yol böle hep saçma şekilde yanık
bkaya 32.haftadayım doktorumun da tavsiyesiyle her haftasonu saat 16dan sonra giriyorum ıslak kalmamaya özen gösterdim problem yaşamadım
Tugcetugce42 Melikekrca hiç bir sakıncası yok canım ben girdim doktorum havuzu çok tavsiye etmedi mikrop kapma açısından ama denize izin verdi aksine spor olduğu için yüzme iyi bile oluyor ama her hamilelik farklıdır yanlış yönlendirmek istemem benim hamileliğimde doktorum sakınca görmemişti siz doktorunuzada mutlaka sorun 🙏🙏
Hilalyusuf Melikekrca bende 2 hafta önce gitmiştim 17 haftamda falan hatta ıslak mayoyla bile kaldım hemen kurudu sonra tekrardan girdim
Leylasultn Melikekrca ben 2 hafta once denizdeyim doktorum nornal dogum rahat yapa bilmen icin ve bebegin icin denize girip yuze bilirsin demisti 😊 28+5 gunluguz suan hic bi sıkintım yok allaha sukur🙏
Busrayiilarslan Bende 34 haftalik oldum ara ara giriyorum hic bi sıkıntı olmadi daha ne gibi sıkıntı olabilir ki hatta iyi gelir ben denize gidince huzur buluyorum o yuzden bebiste mutlu olur
Happybabyyy Melikekrca ben 4.5 ayligim. Bi kere girdim gecen hafta. Enfeksiyonum yok. Meyilli olmadgmdan ona guvendm. Havuz daha skntili biliyorum. Denizden cok bisi olmaz herhalde. Ama cok yagmur yagdktan snra gtmeyin o zmn mikroplu oluyor iste