Busrata33 İğne kullanan var mı dr. Değişimi yaptım iğne verdi erken doğum olmasın diye haftada bir kullancakmışım,önceki dr.vermemişti 29+4deyim yeni başlayacagım en başta kullanılması gerekmiyor mu
HilalG Busrata33 Bende 29+3 ama doktorum öyle bişey demedi 25 de gitmiştim ama en son. Bi tehlikeniz felan varmıydı ?
Mervelsmet Busrata33 bende 28+5 günlüğüm ve geçen hafta alttan ultrasonla baktı rahim kısalığı var dedi doktorum 28 mm olduğu için erken doğum olabilir bu yüzden tedbir için 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı birde hafta bir proluton igne verdi progestan alttan almamı söyledi gece bir tane canım inşallah vaktinde gelirler
Betim Busrata33 benim 27 . Hafta civarıydı sanırım kahve leke geldi doktora koştuk hemen tabi .. Progestan başlattı doktor, ve bir seferliğine de iğne yapıldı pruluton du adı sanırım.. sonra tehlike kalmadı 😉39 artı 4 olduk doğsun diye bekliyoruz 🤗
Busrata33 HilalG erken doğum riskim varmış,cok zayıf başladım kiloda pek alamıyorum bünyeden dolayı erken doğum olabilir diye başlattı yoksa başka bir sıkıntımız yok cok şükür
Busrata33 Mervelsmet amiin inşallah,bana bişey demedi herşeyin rahim agzın suyun felan gayet iyi dedi sadece bünyenle alakalı erken dogum olmasın diye başlatıyorum dedi progestan midemi bulandırıyor alttanda alamıyorum aynı etkide o dengemi bozuyor benim
HilalG Busrata33 anladım o yüzden dir o zaman bol bol dinlenin sağlığı ile gelsin yavrunuz inşallah 🤗🤲
Mervelsmet Busrata33 canım bir şey yokken niye öyle dedi ki rahim boyuna alttan bakışta mı ıyi dedi çünkü karından ultrasonla belli olmuyormuş alttan ultrasonla belli oluyor dedi doktorum benimde öyle tesadüfen belli oldu cunku
Busrata33 Betim çok şükür daha ne leke ne bişey gelmedi inşallah gününde doğar benm minikde sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım Allah kolaylık versin
fzcolak Busrata33 banada verdi doktorum rahim ağzım kısalmış 27 mm ölçtü geçen hafta ve progestan kullanıyorum gece yatmadan önce, yarın gideceğim kontrole inşallah uzamıştır
Busrata33 fzcolak inşallah haftaya soracagım kontrolde 4haftalıkken erken doğum yapabilirsin demeye başladı doktorum,değiştirdim dr bugn iğne verdi işte
Mervelsmet MerveYildirimbana da hafta da bir pruloton igne verdi progestan alttan alıyorum gece bir tane rahim boyum kısalmış 28 olmuş ondan acaba senin demi kısaydı canım merak ettim Allah sağlıklı doğum nasip etsin
2bebelianne__ Busrata33 34+5 haftalığız doktorum banada erken doğum riskin var dedi nst de sancı çıktı ciğer geliştirici iğne yaptı salı günü tekrar kontrole gidicem bakalım 😒