MiniKaya Gizem9093 çok korkmuştm geçen burda 30. Haftada hala öğrenemeyen birini gördüm 🤦🏻♀️ Nazlı çıktı oğlum meğer babasının görmesini bekliyormş 😀
EdanurZ Gizem9093 13. Haftada doktorum kıza benzetiyorum dedi 15. Haftada başka doktor kesin kız dedi şuan 16. Haftamdayım yarın kendi doktoruma kontrolüm var ona gideceğim yani 13. Haftada öğrendim diyebilirim canım
EdanurZ Gizem9093 canım benim kız edepsiz çıktı be var ne toksa serdi ortaya 😂 hiç öyle düşünme eltimin oğlu da göstermedi geç öğrendi eltim de 😅
Nzehra4654 Gizem9093 normalde bende 12.haftaya girdiğim gibi gider baktırırdım ama pandemiden dolayı hastanelerin kapandığı zamana denk geldi tam 🤭 16. Haftada bulunduğum şehirde bir özel hastane açıldı hemen baktık kızımıza 💚
EdanurZ Gizem9093 canım hiç hazırlama bence ben rüyamda hep erkek görüyodum o yüzden öyle gibi hazırlıyodum kendimi ama minik Azra’m geliyomuş ilkten öğrendiğimde emin olamadım bi alışamadım hemen ama şimdi öyle değil tabi🥰
Gizem9093 EdanurZ yaaa gerçekten bende sizin gibiyim rüyamda hep erkek görüyorum annem dayım onlarda aynı şekilde erkek görmüş rüyalarında 😊 eşimde kızım kızım diyor tabi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsinde insan çok merak ediyor 😄 Allahım bağışlasın 🌸
EdanurZ Gizem9093 aynen canım benim eşimde hep kız hissediyorum diyodu ama çevremde ilk hamileliğimi öğrenen herkes bana kızın olacak diyodu Rabbim pıtırcık bi kız nasip ediyor 🥰😍 Allah hepimizin evladını bağışlasın sağlıkla İnşallaj 😍
EdanurZ Gizem9093 olabilir 🥰 doktor ultrasonu hafif bastırdı hemen kıpraştı fena bi kız olmaz İnşallah miniki 🥰😍