esrasareee Merhabaaa, anneler 32+5teyiz kızımla. Neler yaşadınız 32-33. Haftalarda merak ediyorum aynı şeyleri mi yaşıyoruz paylaşalım birbirimizle şimdiden teşekkürler.
Merveatay esrasareee 33+5 im. İnanılmaz bir kasik ağrım var. Sabah kalkınca sanki sol ayağım felç olmuş gibi oluyor kasıkta ve rahimde agridna dolayı zor yürüyorum ilk kalkinca
Tatlisannedilekk esrasareee 32+2yim inanılmaz sırt ve bel ağrım var, kasılmalarım sancılarım arttı, çok çabuk yoruluyorum, halsizim, uykum var ama uyuyamıyorum.. vakit hemen gelsin doğurayım istiyorum artık
ezggl esrasareee bende 32+1deyim ilk baslarda cok sey atlttm erken dogum riskim war 24.haftadan beri ama suana kadar hiç bir agrım olmadı bebegim cok hareketli okadar 😊
Nzehra4654 esrasareee 32+3 olduk 18 kilo aldım kendimi taşıyamıyorum galiba sürekli bacaklarım ağrıyor merdiven çıkmış gibi hep. Birde nasıl uyuyorsunuz yaaa. Uykularım berbat oldu.. ve en son ultrasonda bebeğinizin görüntüsü neydi doktor benimkine dik duruyor dönmezse sezaryen düşün kafası büyük seni zorlar dedi
esrasareee Merveatay Merveatay bende de bi baskı var kasıklarımda arada ağrım da oluyo aynıyız demekki 😊
Imfromlastnight Çok yürüyemiyorum baskı oluyo aşağı doğru. Eğilip kalkmışsam ara ara batma oluyo şeyime. O zaten en kötüsü. Başka bir şeyim yok çok şükür.
esrasareee Imfromlastnight ama aslında yürüyüş iyi diyorlar ama tabi göbiş ve bebeği ne kadar izin verirse o kadar çok hareket edebiliyoruz.
Dilan-acr esrasareee 1 ay oldu dün 🤭 kasılma falan yoktu şiddetli bel ayrım vardı ciğer geliştirici falan yapıldı serumlar takıldı 2 kilo kadar falan Doğum geciktirmek için ama fayda etmedi bizimki direndi gelmek için ciğerleri gelişmemişti hiç entübe oldu 2 gün boyunca 2 gün de solunum desteği gördü 6 gün de anne bebek uyumu odasında birlikte kaldık somra çıktık şükür 🥰🙏🏽 Ama çok zordu o zamanlar mahvolduk siz siz olun yatın dinlenin ben dinlenemedim 🤒 yürüdüm iş yaptım erken Doğum riskim olmadığı halde bu duruma geldim 🤷🏽♀️
esrasareee Tatlisannedilekk NST’yr alabilir belki doktor bu kadar sancın oluyosa kasılman oluyosa doktorunla görüştün mü canım?
Tatlisannedilekk esrasareee nstye girdim de aşırı sancım çıkmadı cnm yalancı doğum sancılarıymış bide oğlum doğum pozisyonunda ondan da oluyormuş doktorum normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi
esrasareee Imfromlastnight neden sezeryan? 😊 merak ettiğim için soruyorum bende sezeryan doğum yapıcam ama benimki mecburiyetten gebelik şekerim var çünkü 🙁
Imfromlastnight esrasareee mecburidir heralde benimde:) ama olmasa da genel anestezili sezaryen isteyecektim:) bütün yakın akrabalarım böyle yaptı ve memnunlar. Bi annem normal yapmış. Oda sen yapamazsın diyor:) hem bayılma rahatsızlığım var. Öyle anları kaldıramıyorum hem de biraz skolyozum var. Sanırım doktor da normal doğuma izin vermezdi:)
esrasareee ezggl aman hareketlerinde bi azalma olmasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her hamilelik tabiki belli zamanlar zorlu geçiyo bende zorluklar yaşıyorum yaşadım da ama sağsalim gelsinler tek derdim o açıkçası. Ama sende risk varsa çok dikkat et canım zaten azıcık zamanımız kaldı inşallah 😊🤗
esrasareee Nzehra4654 ayyy uykular ve kramplarım. Sorma dönerken tabi göbekten dolayı zorlanıyorum. Ah bir de ayak kramplarım beni bitiriyor. Hep uykumda yakalıyor beni 🙁
esrasareee Nzehra4654 bu arada kilo alımı ayak ağrıları yapar biraz daha da zamanımız var açıkçası inşallah canım zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz😊
Nzehra4654 esrasareee oo ayakları ben sildim attım artık vücudumda tek çatlak olmadı ama ayak bileklerim hep şiş ve çatlak düşün yani balon üstünde yürüyorum aylardır
Ayse-212 esrasareee 32+2 yeni girdim ama ayaklarım inanılmaz derecede agriyolar sabahları zor uyanıyorum zor yuruyurum bazen çok zorlanıyorum nefes darlığı yaşıyorum 😟
esrasareee Ayse-212 bende nefes darlığı yaşıyorum çok o da bebişler büyüdüğü için baskıdan ötürü nefes problemi yaşıyoruz galiba geçeceeeek az kaldı öyle diyorum ben hep 😊
1Anne_ esrasareee var cnm midem bulanıyor zorla yemek yiyorum yemek yedikten sonra da mide yanması yaşıyorum malesef