hfz 21+5 haftalığım ve detaylı ultrason haftam geldi, devlet hastanelerinde pandemiden dolayi bakan hastane bulamadim, bildiğiniz devlet hastanesi yada özel hastane varmı ?? yada detaylı ultrason gereklimidir?? ( semtim, istanbul kağıthane)
aezgi hfz canım kesinlikle gerekli bebeğin tüm organlarına bakılıyor inceleniyor devlette mümkünse gitmemeye calıs korona cok artmış artık özel hastaneler almıyormus cünkü korona normal takibini devlet hastanesindemi yaptırıyosunki ?
EdaY34 hfz Bende Kağıthane’de yim inşallah bulursunuz ilerde bana da lazım olucak burdan yazarsanız sevinirim bulduğunuz yeri memnuniyetinizi🙏🏻
A_ys6604 hfz bende bursa icin yeni başlık açtım ama devlette ileri tarihlere veriliyor mus şimdi randevu alıp dr uma gitsem bile bir ay sonrasına sira alır mısım . Ozele de gücüm yetmiyor ne olcak bilmiyorum
hfz aezgi gönül isterki özel olsun ama 500₺ tl vericek durumum yok benimde malasef 😢 özelleri araştırdım hep o fiyat aralıgı hani 100-200 olsa takmam da 🤷🏻♀️
MiniKaya EdaY34 hfz anadolu yakasına geçme ihtimaliniz varsa 280₺ ye iyi bir özel klinik önerebilirim
MiniKaya hfz özel klinik canım ümraniyede 280₺ doktor adı erbil çakar 40-45 dk sürüyor muayene ölçüm yaptığı bütün organların ultrasonunu veriyor 1 adette renkli yüz ultrasonu veriyor temiz bir klinik ben gittiğimde sadece ben ve eşim vardı muayenede eşimde vardı
hfz MiniKaya valla 280₺ çokta pahalı degıl dıger yerlere göre gayet ıyı , bana açık adres olarak yazabılırmısınız konumdan bakalım
MiniKaya hfz canım inan gittiğinde çok memnun kalıcaksın 500-600 olan yerlere ben iyiki gitmedim diyorum ümraniye santral iş merkezi kat 5 daire 12 akbank üstü medicana çaprazı doktor adı erbil çakar 0216 316 4343 buda numara sanırım zehra koçer muayenehanesi olarak geçiyor erbil bey belli günler orda arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz☺️