Mojapesma Asmin_123 susuz kalmasın biz yanıyoruz o ne yapsın öp yerime nede tatlıdır Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat etsin inşallah ❤️
Asmin_123 Mojapesma aynen canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah operim😘🥰🥰sizin çocuklariniz varmı
Bsrul21 Asmin_123 canım emzirsende emzirmesende havalar aşırı sıcak verilmesi taraftarıyım ben. Bu konuda çok araştırma yaptım ve sırf bu yüzden susuzluktan ölen birsürü bebek oluyormuş. Hiç çocuğunu riske atmaya değmez az az içir bence
Mervenur_kcbs Asmin_123 bebek suyu olursa belki ama mamalar zaten anne sütüne eş değer verilmiyor diye biliyorum sudan enfeksiyon kapma riski olduğunu duymuştum zaten mamayı yaparken de su oluyor
Asmin_123 Mervenur_kcbs şimdi arkadasim sordu doktor a oda yeni doğum yaptı bugün demiş.vermesin mamayla yapılan su miktarı yeterlidir yoksa midesi su dolar mama yemez demin verdim üç kaşık üstün e mama verince hepsini cikarti
Mervenur_kcbs Asmin_123 ben de bu konuda çok araştırma yapmıştım ordan biliyorum aynen çünkü zaten mideleride minnacık ya annesi hemen dolar 🌸
morusevenanne Canım ilk 6 ay su vermeyin denme sebebi bebeğin sadece anne sütü alarak mikrop kapmasını engellemek. Ama sen suyunu kaynatıp sogutursan sanırım bişey olmaz. Zira ben damacana suyuna bile güvenmiyorum.
Asmin_123 morusevenanne hazır su yada kaynatıp soğumaya bırakıyorum öyle mamasını yapiyorum dün kaynanamla görümcem su ver deyince aklimda kaldı havalarda sıcak olunca ama demeki vermemek lazımmış mamaya giren su ueterliymis bunu bilmek iyi oldu
Asmin_123 Mervenur_kcbs Normal de hep uyuyan ağlamayan hep aciktiginda kalkan çocuk bugün çok agladi hiç yatmadi mama verince hepisni geri kustu cikarti acaba cokmu veriyorum yada su verdigim için midesimi doldu üç çay kaşığını verdim sadece bugün ama doktorlar onermiyormus Allah’tan arkadaşım doğum yapınca sorma şansım oldu randevusu cuma çünkü bide sarılık oldu geçti doktoe dedi ama işte ister istemez korkuyo ınsan yüzü daha sarı çünkü
Mervenur_kcbs Asmin_123 sık sık mama vermeye bak birde sarı birşeyler koy etrafına çok iyi gelecektir inşallah bol bol dua oku suyunu kaynatıyorsun değil mi Mamayı yaparken hava sıcak ya ondan da olabilir bunalıyordur illaki
Asmin_123 Mervenur_kcbs sarı bir şal koymuşum beşiğin üstün e bide elimden geldik e aç bırakmamayı çalışıyorum kaynatiyorum. Bazende hazır suyu kullanıyorum ısıtarak
Sibelgokhan Asmin_123 oğlumu hem emziriyirum hemde mama veriyorum bu yüzden günde 2 çay kaşığı kadar şu veriyorum
Minikbirkalp Anne sütü alsa verilmiyor anne sütü su ihtiyacını karşılıyor ana mama olunca verilmeli die biliyorum ben