1994ozg Kızlar doktor değiştirince eski doktorumuz bunu görebiliyor mu sistemde falan yani söylemesek bi şekilde anlayabiliyor mu?
Oyagunaydin 1994ozg valla bende değiştirmek istiyorum da geri buna gelirsem görür diye değiştiremiyorum özele gidiyorum ama 5 dk ancak bakıyor ve bu artık hiç hoşuma gitmiyor
Hlme-26 Görülebiliniyor canım sistemden çünkü bütün sağlık kuruluşları nerelere kimlere hangi hastanelere muayene olduğumuza bakabiliyor ben bugün başka bir hastaneye gittiğimde gördü hangi doktorun hastası olduğumu
[silindi] 1994ozg Benimki görsün canım zaten ilgisiz özel hastane birde o kadar para veriyorum 5 dakika bakıyor
MomsA Bende 26.haftadayım ama hiç memnun değilim doktorumdan hiiiç hemde. Özel hastane başka gidebileceğim hastane yok aynı hastanede başka doktor denesem olmazsa geri gelsem offff haftamda ılerledi çok kararsızım çooook
Mommy2b 1994ozg önemseyip umursayacak bir doktor olsa değiştirmezdim umursayacaksa da ilgilenseydi 😂 onu görüp bozulacaksa anca egosundandır baya aynı katta yan odadaki doktora gidicem cuma günü baksın baksın düşünsün 😂😂😂