KBOzturk AppleCatCoffe maşallah canım çok sevindim ☺Ben de 6+2yim geçen hafta perşembe keseyi gördük. Ağrın belirtin filan var mı canım ?
AppleCatCoffe KBOzturk Maşaallah bende sizin adınıza sevindimm💐 belime ara ara ağrı vuruyor sadece, bide bulantım oluyor 🤗 sizin nasıl geçiyor sizde ağrı bulantı gibi şikayetler gözüküyor mu☺
Yldzdnz OmerAzizeSrc insallah buyumustur kalp attigini pit pit gordum ama dinletmiyo benim doktor yarin dinlemek icin gitcem 6+3 olcam yarin
GamzeSerhat busranurrr sağ salim gelsinler de varsın aynı gün olmasın😌 bu arada kızlar ya az önce çok garip birşey oldu karnımda birşey atıyor ve gözle de görülüyor elimi koyduğumda da hissediyorum 🙏🏻♥ Bebeğimi mi hissediyorum yoksa damar mı atıyo🙄🤔
KBOzturk AppleCatCoffe benim ara ara çok hafif rahmim ve kasıklarım ağrıyor kısa süreli canım🙂 onun haricinde pek belirtim yok bebeği görüp kalp atışını duyarsam rahatlayacağım vallahi 😊
Hmzglm Gulemresahin canim ayniyiz ama benim kese gozuktu ins sizinkide gozukir bir tek kalp atiso duyulmadi oda on gun snra ins
ebrubozdag ipeksfr benimde 29 temmuz hayırlısıyla 🤗 Kabızlık ve şişkinlik sorunu yaşıyorum. Ama okuduğum kadarıyla çok normalmiş
Semaugur Yldzdnz Bende 6+1 kalp atısının attıgını gordum ama sesını duymamıstık Cok korktum wallahı ınsallah bızde hemen duyarız😏
OmerAzizeSrc Yldzdnz ben bugün gittim tam 6+0 ız kalp atışını gördük hemde dinledik çok güzel bi duygu kese biraz küçük ama olsun dedi doktor güzel büyüor bebeğin dedi çok mutluyum allaha şükürler olsun
Yldzdnz merveyeni keseyi vajindan 2000 ustu gorursunuz kalp atisinida 7000 ustunde benim.doktor oyle demisti
merveyeni Yldzdnz vallahi ben ultrasonla baktırdım keseyi net gördük ama tabi tam degerimi bilmiyorum o zaman iki gün öncesi 800 dü
SemaKl Kuzular ben bugün 5+6 günlük doktora gittin kese var fakat kalp atışı ve bebek görünmedi normal mi 😩
GulcanYvz SemaKl canım bende 5+6 iken gittm ama sadece senin gbi kese vardı bizde duymadık 2 hafta sonra gel dedi sesini duyalım dedi kese boyu kaç senin
Birprensesannesi_ SemaKl SemaKl Biz bugun 8 haftalık olduk bebek de gözüküyor kalp atışıda tam dinleniliyor sabır birazcık ☺