OmerAzizeSrc KBOzturk sancım oluyor kusma filan yok göğüslerim aşırı derecede ağrıyor bide sabah bulantısı oluyor
Semaugur OmerAzizeSrc aynı benımkide oyle sadece kasıklarım agrıyor baska hıc bır belirti yok ha bide gogüslerim cok acıyo bende 8 haftalık hamileyım doktorum dedi herkezde Olması mecbur degılki dedii Şanslısın dedi hıc kafanı takmaa Rabbım herseyın hayırlısını wersın inşallah 😊
aylisinannesi Merhaba bizde 6+2 görünüyoruz keseyi bugün görmeye gittik 🙂 Haftaya da kalp atışını duyabılır mışız 😘İnşallah . Temmuza denk geliyor hayırlısıyla 20 temmuz civarı
Ceylan92 Birprensesannesi_ yok cnm biraz kanamam vardi acile gitim utrasyona katilar gordum cok guzel bir duygu
Semsem GulcanYvz canım neden küçük dediki kese için bende 5+6 da gittim kese büyüklüğü 6,6 mm cıktı.. hemde ultrasonda 5 gün daha gelişmiş göründü. Doktorum neden öyle dedi ilginç
GulcanYvz Semsem yok canım doktorum öyle bişey demedi ztn Herşey yolunda dedi ama ben sonra burda sorunca arkdaşlarınki hep daha büyüktü benm acaba niye küçük diye kafama takıldı sadece
GulcanYvz Semsem bu arada şuan 6+4 olduk 1 hafta daha bekleyip öyle gitmek istitorm dktora siZ ne zaman duymuştunuz kalp atışlarını
Semsem GulcanYvz ben 5+6 da kese kontrolü iöin3 gittiğimdr vajinal ultrasondan kalp atışlarını duymak nasip oldu. Ultrasonda 1 hafta ileri çıktı
Mhk Meleklerim benim 4+5 de vajinal muayneyle keseyi görmüştü doktor fakat benim kan değerim 2500 civarıydı