halemehmet Merhaba hamişler♥️ 34 haftalık hamileyim 1 haftadır arada sırada afedersiniz beyaz sümüksü akıntım oluyor. Yaşayan var mi. hepinize sağlıklı günler doğumlar diliyorum 🌸
Leylasultn halemehmet benim de 2 haftadan beri sarı sümuksü bi akıntım var 28+4 haftaliğım doktoruma yazdım ama ınemli birsey değil dedi bende bilmiyorum🙄 herhalde nornal sanirım ya🤷♀️
pPapatya halemehmet 35+4 haftalık hamileyim. Beyaz akıntı bende de var. Doktorum normal demişti. Son zamanlarda daha da arttı..
halemehmet Leylasultn sarı akıntı enfeksiyon olabilir diye duymuştum beyaz akıntı normal diye biliyordum ona da enfeksiyon olabilir dediler inşallah önemli bişey değildir 😒
halemehmet pPapatya koyu kıvamlı böyle afedersin el ile alınabilecek şekilde değil mi. Bende arada öyle geliyor da enfeksiyon mu acaba
Leylasultn halemehmet ama enfeksiyon olsa fitil veriyorlar diye biliyorum bana 1 kere verdi butun akintiyi filen alip sokmustu icimden ama bunu onemesemedi 21 inde randavum var yuz yuze soecam yine
pPapatya halemehmet aynen o şekilde. Doktorum normal demişti. Enfeksiyondan şüphelense tahlil isterdi 🤔🤷♀️
halemehmet Hanifee1273 senin günün yaklaşmış maşallah ondan olabilir sağlıklı doğumlar diliyorum canım 🤲🏻🌸