Nesomer Nebis Avrupa Yakasında Rumeli Hastanesinde 350₺ Meltem Hastanesinde 300₺ ama renksiz Vera Tıp Merkezinde 250₺ Bakırköy Görüntüleme Merkezi 400₺ ama doktor önerisi varsa 350₺ ye indiriyorlarmış Bende 2 hafta sonra gidicem araştırmaya devam ediyorum
1987gokce Mervelerce bir gün önce aramistim ertesi güne randevu aldım. Internette irtibat numarasi var. Ayrıca çok memnun kaldım bu sebepten tavsiye ediyorum. Eşimle beraber girebildik her sorumuza cevap aldık renkli resim ve cd verdiler.
Betulsarda Mervelerce findikzade hekimoglunda yaptirdim bende. cok memnun kaldim cok. 250 tl ye yapiyorlar. ilkinde herseyini ölçtü yuzunu gostermedi diye 2 hafta sonra UCRETSIZ gel bi daha bakalim yuzunu gormek icin dedi doktor cok iyi biri abdullah bey
1987gokce Nebis daha önce devlette yaptırmıştım ayrıntılı ultrason ama yanlış teşhis konulmuştu, cok soru sorduk herseyi tek tek gösterdi doktor içimizi ferahlatti kötü birsey olmadığı ortaya çıktı. Memnun kalmasam tavsiye etmezdim inşallah işinize yarar.
1987gokce Betulsarda evet Abdullah bey harika bir insan güler yüzlü çok kibar, bir eşim bir ben bi sürü soru sorduk çok açıklayıcıydi 😊