Bebekhilal Hcg 2344 çıktı adet tarihimin üstünden bir gün geçti oysaki doktor son adet tarihine göre 5 haftalık ama 7-8 haftalık gibi duruyor dedi sizede böyle olan var mı sizce kaç haftalık hamileyim
Cicilibicili Bebekhilal son adet tarihinize göre kaç hafta olduğunuz hesaplanır. Beta herkeste farklı çıkıyo çünkü
Zeynepahmett Bebekhilal beta hcg değişir canım ama 7.haftada sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırmıştım betaya da bakmışlar 15.000den fazlaydı canım yani 2binlerin 7 ve 8.haftalarda olması imkansız. 5 haftaliksin büyük ihtimalle sağlıkla devam etsin inşallah
dilekgi123 Bebekhilal betaya gore degil adet tarihine gore hesaplanir ben ogrendigimde 4647 falandi 4 hafta 2 gunluktum ablam 7 haftalikti ogrendiginde 15 binli falandi
gamzelim2234 @Bebekhilal 4 buçuk haftalıkken gittiğimde betam 6000 den fazlaydı 7-8 haftalar için o rakam çok az canım kese bile 4 binden sonra gözüküyor demişti doktorum
gamzelim2234 @Bebekhilal Döllenmeyle alakalı kuzum ben adetim biter bitmez hamile kalmışım o yüzden 4+5 ken gittiğimde görmüştüm ama kişiden kişiye değişir henüz gözükmezsede moralini bozma 6-7. Haftalarda gözükende var geç döllenmeden dolayı