Deletedmom405 Mrhb adet gunume daha var ama yine dayanamayip test ettim negatif cikti belirtiler hamileligi gosteriyor testin yanilma payi varmi
Gzdnr2113__ Benim 2 gebeliğimde adet gecikmem olmasına ragmen idrar ve erken gebelik testinde cıkmadı☝millet tek seferdd çift çizgiyi gördü bende tık yoktu anlıcan hatta sağlık ocagındaki hcg idrar testinde bile gözükmedi😳
hifaeslem Benimde reglime 5 gün var ve negatif çıktı yıkıldım resmen bu ay çok bekliyordum bide lekelenme gördüm kesildi kendimce yerlesme kanamasıdır diye düşündüm
EceEgemen hifaeslem benimde aynı geçen aya göre bat 15 ağustos uygulamaya göre 13 ağustos pazartesi test yaptım bişe çıkmadı dayanamadım bugün gene yaptım negatif aşırı bel ağrısı var herhalde regl olucam gene olsa çıkardı diye düşünüyorum 😞
EceEgemen hifaeslem 5 yaşında 1 oğlum var bu sene başında yeniden düşünmeye başladık şubatta gebe kaldım 1 mayısta kürtaj oldum malesef gelişim olmadığı için haziran ayında kimyasal oldu bu aydan ümitliydim ama bugün yaptığım test negatif 1 saat sonra hayalet çizgi belirdi yanında ama sanırım kuruma çizgisi 😞
hifaeslem Rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapma canım hem bi oglun var hmde hamile kalabiliyorsun inşallah olur senin canım ben 2 yıldır evliyim ama olmuyor basından beri istiyrz