Erbar11 mutlakaaa kullan.. bana herkes ıste bak doğduğu gibi emzik verr sakin emzik vermemezlik yapma demişti.. komşumuz yolda karşılaştık son ayimdi bak ver ben kizima vermedim arkadaşlarla gezmeye cikardik onların çocuğu agladimmi emzik verir susarlardi benim kiz beni mahvetti demişti. Emzircek yerde bulamazdım derdi.. dogdu emzik götürmedim hastaneye 4 gün yattim hastanede sonra taburcu olduk anneme geldik kizim hic bırakmıyordu beni agladigi icin meme veriyordum. Komşular halime acidi emzik verr agzina dediler ama emzik tutmadi cunku gec kalmıştım. Sabah 5 den aksam 1 e kadar yatakda yatip emzirdigimi bilirim yaa. Tuvalete bile gidemez hale gelmiştim. Her türlü emzigi denedim hergun esimi yollayip baska emzikler aliyordum yokkk tutmuyordu kizim hepsini atiyordu. Artik dayanamadım kesili dikişli halimde kalktim sabah emzik almaya MAM emzigini aldim 0-2 aylik olani agzina tiktim. Kizim emzigi atti ben geri tiktim ve sadece o emzigi tuttu cok sukurrrrr.. 2 hafta sonra başardım ve cok rahatladım. Simdi aglasin emziğini veriyorum susuyor. Simdiki aklim olsa doğduğu gibi verirdim heralde. Arkadasim vermedi 3 gün sonra verdii kizi tutmadi simdi her ağladığında susmuyor biberona cay yapıp veriyor susmasii icin.