Gencanne61 Kizlar instagramfs kesfettr normal dogum videosu gordum 20 25 sn izledim sonra burda sezeryan doğum hikayesi izledim . Ondan sonra karnım da korkudan asiri kasilma var suanda birsey olurmu bebeğe 14 haftaligim
Obsesifk Gencanne61 kanaman olmadığı sürece bişey olmazmdiye tahöin ediyorum ama devame derse doktora git
umutyusuf Gencanne61 Kusura bakma ama canim neden izliyorsun ki benim 3. gebeligim 2sinide normal doğumla dünyaya getirdim ne sezeryani ne de normal doğumu izlemedim.Arkadasin dedigi gibi devam ederse dra git Allaha emanet hicbirsey olmaz kalbini ferah tut....
Esrelf Gencanne61 bir tane sade maden suyu iç canım içinde magnezyum var belki biraz rahatlatır. Korkulacak birşey değil, çok özel bir an. Gebeliğin ilerledikçe korkunun yerini cesaret alacaktır😊👍
HicranKzn Sırf korkmamak için izlemiyorum izlemeyi de düşünmüyorum korkuyorum. O an akışına bırakmak istiyorum
umutyusuf HicranKzn Inanin korkacak hicbirsey yok Rabbim bir avazda sagasalim almayi nasip etsin kucagimiza yavrularimizi...