DamlaNur29 ilknurosman aa evet bezde önemli tabi ben 15 tane aldım ama 1 gece daha kalırsak yetmez 15 adet
ilknurosman DamlaNur29 bende 11 tane almistim koydum cantaya ama 1 gece kalirsak bi 10 tane daha alicam eger yetmicek gbi olhrsa zaten gece esim eve gelicek yatmaya basimda annem kalicak sabah gelirken getirir esimde oyuzden pek te cok koymak istemiyorum
DamlaNur29 ilknurosman aslında bende düşündüm onu bizdede araba var eve gidip gelir eşim kaynanamı bırakmak için kendisi yanımızda kalır arabada yatar annem kalcak benim yanımdada tasımaya gerek varmıdır kararsızm bende 😏
ilknurosman DamlaNur29 bence gerek yok canim esin zaten eve gidip gelcekse kendinize yuk yapmayin derim ama once doktorunuzla konusin kac gece kalicaginizi sorun eger 2 gece derse ozaman ekstra alin yaniniza 1 gece derse somrasinda 1 gece daha kalmak gerekirse esinizden istersiniz bez ben oyle yapicam😇
DamlaNur29 ilknurosman evet öyle yapıcam zaten cantalar agzına kadar doldu eve gidip gelir eşim sizin ne kadar kaldı
skabas Bugün 36+6 olduk hastane çantamı daha dün hazırladım bugün Evim temizlik olcak akşamına bebeğin odası beşik falan gelcek inşallah çatı muayenesine gidicem ben de bugün buarada doğum şekline karar vericek doktor bakalım gerçeğin hayırlısı yaklaştıkça korkuyorum sanırım inşallah hepimiz sağ Salim kavuşalım bebeklerimize🤲🏻😍🥰
ilknurosman DamlaNur29 biz bugun 33+6 gunluk olduk yarin 34 oluyoruz Allahimin izniyle eger doktor 38 de alalim derse bizimde 4 haftamiz kalcak artik.insallah bakalim pazrtesi gunu randevum var doktor tarih verirmi vermezmi bilemiyorum ben kendi kafama gore suan 38 de sezeryan olurum gozuyle bakiyorum 😁
ilknurosman DamlaNur29 bence gec kalmis olmazsin canim sen yapmicaksan eger temizligi birileri yardim.edicekse 37.ci haftada yap bence tabi sen bilirsin ben oyle yapmayi dusunuyorum annemler sen bi doktora git gununu ayarla 4-5 gun oncesinde yapariz dediler halilarimi vericem yikatmaya haftaya ama hemen sermicem temizliktem sonra doguma gitmeden sererim diye dusunuyorum canta hazir dursunda temizlik en son is gozuyle bakiyorum ben 1 gunde halleder anneler seninde yardim edicek birisi varsa son 1 hafta kala yaptir bence canim cunku ozamana kadar ev ister istemez gene kirleniyo
DamlaNur29 ilknurosman 34+5 oldum bugün canım biizmde 3 hafta var gözüyle bakıyorum 38 ile 39 arası alıyolar genelde bide bizim bebiş büyük haftasına göre beklemez daha fazla doktorumuz umarım haftaya salı randevum var
DamlaNur29 ilknurosman evet kaynanamı bide bi akraba gelcek 2 kişi olck halılarımı verdim yıkattım sermedim daha ama genel temizliğim 2 3 hafta evvel yapılmıstı suan cam perde toz yerler kaldı işte canım 37de cagırayım o zaman insan korkuyoda hani erkenden gelir diye 😍 salı randevum var doktor gün verirse ona göre haraket edicem
ilknurosman DamlaNur29 ay insallah verir doktorun gunu canim korkma dicem bende korkuyorym ama olsun sonucta sen yapmicakmissin temizligi Allah gostermesin bi sorun olcsk olursa zaten akrabanizla kayinvaliden gelir hallederler az bisi kalmis zaten 2-3 saatte bitirirler dert etme onu benim genel temizlikte yapilmadi bi kerede hepsi olcak ben daha vahim haldeyim 😁
ilknurosman DamlaNur29 onden gidiyorsa ozaman senin doktor beklemez canim benim en son 29 haftalikken gittigimde tam gunu gununu tutuyordu suan ne durumda bilmiyorum sen bence son hafta yap temizligi nasilsa sezeryan olucak doktorun gun versin ona gore yaparsin
Eebrarozblci Kızlar bizde 33+4 deyiz şuanda, dünden beri kilodum da su lekeleri görüyorum, akıntı mı su mu sızıyor bilemedim, böyle bir şey yaşayan var mı yada akıntısı bu şekilde olan
Maviss5521 Eebrarozblci bence akıntıdır canım son haftalar daha çok artıyor suyun gelse daha çok gelir akıntıdan iç çamaşırın baya ıslanmışda oluyor yine dikkat et bakalım ıslaklık çok aşırı olursa doktoruna danış
DamlaNur29 ilknurosman annem gelmişti 2 3 hafta evvel dolaplarımı koltuklarımı sildi cam perdeleri halletti ama bahce katında oturuyorum cok toz oluyor tekrar bi cam perde ve sag sol dip köşe silinmesi lazım salı günü gidince inşallah günümü verir bende cok heyecaanlıyım karnın düşmüş dedi bizim komşu yaşlı bi teyze bende merak içindeyim😍
ilknurosman DamlaNur29 olsun canim ustunden gecilcek az bisi kalmis gene senin Allah kolaylik versin hepimize Rabbim tez vakitte bebislerimizi kucagimiza sag salim almayi nasip etsin insallah 😇