Maviss5521 Busemy aşağı düşmeye başlamıştır canım o yüzden baskı yapar Rabbimin izni ile doğuma birşey kalmamış heran sürpriz yapabilir 🥰
Maviss5521 Tugce0902 hadi bakalım birşey kalmadı valla göz açıp kapayana kadar geçti zaman doğumu bekliyoruz
Maviss5521 DamlaNur29 aynen tatlım bu durumda olan bir sürü anne var birinden biri sana bilgi verir tabi doktorun da bilgi verir ama yaşayan bir anne hem cinsin istediğin soruyu da sorarsın 😊
Maviss5521 Tstnptt 🤣😂🤣 benimde annem gelecek ilk hamileliğim çanta hazırlarken anneme dedim ne koyayım içine ne lazım olur diyo ne bulursan koy herşey lazım olur çantalar hazır ama annem memleketten gelene kadar ben doğurmazsam iyidir 😂🤣
Tstnptt Maviss5521 cumartesi sabah gelecek benimkide memleketten bende korkuyorum valla doğuracam diyee 😊
Maviss5521 Artemis0 aynen oda kurulunca hemen yıkar ütüler asarsın o arada da çantaları hazırla canım koy kenara kafan kulağın rahat olsun bu yeni dönem minnoşlar biraz aceleci oluyorlar sende çok ağırlaşmamış olursun
Maviss5521 Pnrr06 Rabbim tez zamanda ayağa kalkmayı nasip etsin inşallah canım çok ağrım sancın olmaz inşallah 🤲
Maviss5521 Mom10 bol bol sıvı tüket tatlım kabız olma ıkınma sakın sulu meyveler ye inşallah şifa versin Rabbim 🤲
Maviss5521 Eha1 ooo bizimki içerde uçan tekme atıyor kaburgalarımla oynuyor ayakları ile 🤣😂 alttanda rahmime parmak atıyor ne yapıyor ben anlamıyorum bazen
Eha1 Maviss5521 valla aynen benim dördüncü gebeliğim ama ilk defa bunds yaşadığım şeyler var her bebek ayrı bir tecrübe 😂😂😂
Maviss5521 Merve1990 en deneyimli anne 🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek avazda ağrısız sancısız inşallah 🤲
Damla1995 omrasln77 ayni durum bizdede var. Bide agirlastikca can acisi sanci derken dogcak die umitleniosunda tık yok 🤨😫😖😖
Maviss5521 Damla1995 sorma kendimi bazen nerelere atsam diye bakıyorum evin içinde bi o yana bi bu yana dört dönüyorum 😵
DamlaNur29 pPapatya yıkadım bugün astım canım 3 gecelik 1 pijama takımı oldu çantamda bana kanama geçerse lazımda olur dediler 2 günde kalırsam lazım olucak gbi teşekkürler