Kzlar 10+2 gunluk hamileyim 10.haftaya kadar kusmam olmadi şu iki gündür kusuyorum ve bogazimda garip bi şey oluşuyor geçmesi için neler yapmalıyım siz neler yaptnz

Cerensss çok kötü bi durum çoookk. Ben yarım limon, biraz tuz, bir bardak soguk suyu karıştırıp iciyodum. Belki psikolojik ama ferahlatıyodu iyi geliyodu. Bazen dayanamayıp doktorun verdiği mide bulantısı ilacını iciyodum.

Cerensss cnm doktora gıt prilam versın cok ıyı bır ılac ben 6haftadan berı ıcıyorm suan 25 oldum yanmalarım basladı bnmde bogazında olusan acı ıcın muz yıyebılırsın ıstersen bıraz hafıfletır acısını kustugun ıcın tarhıs oldu orası normal buda yarına kdr bıseyın kalmaz gecms olsun

Cerensss doktorunuz da önerirse, burada da birçok arkadaş kullanıyor, prilam yazdırabilirsiniz doktorunuzdan. 9-10 arası bende de pik yapmıştı iki üç güne bir serum yiyordum. Yaşayan biliyor bu süreci… allah hepimizin yardımcısı olsun, geçicek merak etmeyin geçiyor.

buseyusuf27 aynen bu boğaz neden ağrıyor acaba boğazımın sağ tarafı sanki soğuk biseler yerinde ağrır ya ona benziyor diyim pek tarif edemedim😁

Tkmkleyla anladm cnm kustugun ıcın tarhıs oldu bır sure sonra gecer ılık seyler ıc ama soguk yeme ıcme agrır yoksa 👍🏻

Ya bu kusma aslında şöyle tiksiniyorum afedersiniz yerde kıl görsem midem bulanıyor yazarken bile öyle ama istiğfar çıkartma 3 defa falan oldu bu arada geniz 9.haftanin içindeyiz gebelikte😁8+1😁

Cerensss bende çok kusuyordum. 4 haftadan 16 haftaya kadar hep kustum. Bazen o kadar şiddetli oluyordu ki afedersin burnumdan bile geliyordu. Büyük bir bardak serin suya limon sıkıp içersen hem midene iyi gelir hemde bu sıcaklarda ferahlarsın. Bana prilam işe yaramadı.