MiniKaya Miyne89 efermag kullanıyorm 3 gündür ama iki gecedir aalt baldırlarıma inanılmaz kramp giriyo gece
Miyne89 Zeynepekr Hope8 Kubosss123 bende onlardan içtim 1 aydır da bugün tvde magnezyum oksit hiç bi ise yaramayan bir turu diye dinledim açtım ilaca baktım ve oksit var içinde boşa içiyormusum givi geldi
Hope8 Magosit kullanıyorum hap şeklide önceden efermag kullanıyordum suda eriyen midemi bulandırıyodu tadı. Magosit çok iyi geldi
DamlaNur29 Miyne89 ostaocare kullanıyorum cok iyi bir ilaç agrım sızım yok bu zamana kadar olmadı şükür ama özel bir ilaç devlet karşılamıyor ondan pahalı biraz
Miyne89 DamlaNur29 bende içiyordum onu bitti başka doktora geçtim o hamilelikte kalsiyum vermiyrm dedi başka yazdı ama bugün öğrendim magnezyum oksit hiç bi ise yaramayan bir turmus ve verdiği ilaçta o var magosit sanırım adi
Kubosss123 Miyne89 Walla bilmiyorum bebeğim ben decavit coledan³ ve vegaferon kan ilacını kullanıyorum dizlerim falan çok sızlıyordu baya faydası oldu bide maden suyu içiyorum hergun 1 tane
Mihrimah41 Miyne89 doktor magosit yazmıştı onu kullanıyorum. Kullandığım multivitamin Efamom’ın içinde de magnezyum var. Ayrıca bunun için her gün maden suyu da içiyorum ✌🏻