38+3 haftalık hamileydim ve rutin kontrole gittim. Nst de sancılarım çıktı doktor fazla umursamadı en başta, çünkü daha önce de çıkıyodu ama doğum yapmamıştım,takip altındaydım. Ben doktoruma sancılarımı hissediyorum, bebeğin hareketleri de azaldı dedim o zaman yatışını yapalım dedi. Saat 11:30 da yatışım yapıldı en başta sadece kasılma hissediyodum karnım çok sertleşiyodu sonra saat 4 e doğru belimden kasıklarıma düzenli ağrılar girmeye başladı doktor bunlar doğum sancıları dedi. Saat başı çatı muayenesi yaptılar bu arada yattığımda açıklık 1-2 cm di. Sancılarım sıklaşmaya başlayınca 4 cm oldu ama çok yavaş ilerledi taa kiiii gece saat 1 e kadar. Gece 1 de bi anda içimde bişey patladı ve bacaklarımdan sıcak sıcak aktı anladım suyumun geldiğini hemen doktoru çağırdım. Ondan sonra olanlar oldu sancılar dayanılmaz hale geldi, akşama kadar o sancıları çekip bi kere bile bağırmayan ben suyum geldikten sonra artık kendimi tutamadım başladım bağırmaya🤦🏻♀️ Sonra doktor artık ıkınmaya başla dedi boyum uzun olduğu için ıkınmam kolay oldu doktor çok beğendi ben ıkınırken o da alttan eliyle açılmayı destekledi,yalan yok burda canınız çok yanıyo ama sancı geldiğinde ıkınırken sancıyı hissetmedim ben aksine rahatladım. Saat 3 e yaklaşmıştı, doktor hadi ıkın bebeğin başı elimde bak dedi ıkındım ama ben öncesinde de 1 saat ıkındığım için artık gücüm kalmamıştı,ebe karnıma bastırdı alttan da dikiş atıldı veee küçük meleğim 3.05 te 3 kilo 51 cm olarak dünyaya geldi. O çıkış anında çok rahatladım gerçekten bebeğinizi görünce herşeyi unutuyosunuz sancı çekerken ben bidaha çocuk yapmam demiştim kendi kendime ama doğumdan sonra çektiğim acıları unuttum resmen 🤷🏻♀️ Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰 Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım..