Nzdla Ecrin2016 canım ben şehir Hastanesi’ne yeni gitmeye başladım doğumum orda olacak inşallah çok güzel temiz bi hastane
htcedgn Ecrin2016 daha çalışmak nasip olmadı ama yeni doğumhanemiz eskisinden(eğitim araştırma) bile güzel. Odalar tek kişilik ve çok büyük gördüğüm kadarıyla. Uzmanlar, asistanlar ve ebe arkadaşlarım hepsi gördüğüm en iyi çalışma arkadaşları.
Ecrin2016 Bende meram.tipa gidiyordum ama orda virüslü hasta çok olunca artik gitmiycem şehir hastanesine gitmeye karar verdim
Ecrin2016 nurrrr17 ali acarin asistanlarina gidiyordum ama pazartesi gunu yeni acilan şehir hastanesine gittim çok memnun kaldim hem hastaneden hem doktorumdan doktorun adı aylin önder dirican çok güzel ilgilendi tavsiye ederim
Ayseela1 Ecrin2016 canım merhaba, bende o doktora gitmek istiyorum ancak randevusunu bulamıyorum sen randevu alıp mı gittin yoksa sabahtan gidip sıra da alabiliyor musun?
htcedgn nurrrr17 Mfc normal doğum biz ebelerin işi olduğu için anormal bi durum olmadığı sürece hekim değil ebe yaptırır doğumu:)
Mfc Ecrin2016 şehir hastanesinde normal doğuma doktorlar girmiyor mu. odalar kaç kişilik bu tür bilginiz var mı
Mfc Ecrin2016 pazartesi halime göktepeden randevum var ilk kez gideceğim. 38. haftadayız :) teşekkür ederim bakalım belki ben yazarım :)