Tugbax68 Yildizzb04 bende 5.6 tllik test kullandim pozitif sonuclarda yanilma olmadi hic negatif cikarsa oluyor gec döllnmeden dolayi gozunuz aydin
Anneolmayahasret Yildizzb04 5 tl 25 tl fark etmez gebelik varsa vardir. Ayrica 10 gun gecmis adetiniz yanilma ihtimali olmaz bence direk gidun kan verin yuksek cikar degeriniz
emrahedaeslemfamily Yildizzb04 canım cıktıysa korkacak birsey yok . Benim yaptıgım testi 1 bucuk sene önce almıştım ve 5 liralık bir testti . Hayırlı olsun inşallah resim yükle de bakalım testine 🤗🌹
gamzelim2234 @Yildizzb04 silik mi çıktı yoksa çok net iki kırmızı çizgi mi eğer netse yanılma payı olmaz canım resim atabiliyosan çek at bakalım
Zhrnz Yildizzb04 gozun aydin cnm adina cok sevindim olmazsaydi cikmazdi eminol Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin 🤲
zohreeeee Yildizzb04 google gir resim yukle yaz oraya yukle linki var asağida copy et buraya yapistir
emrahedaeslemfamily Yildizzb04 googleye gir img yükle yaz ilk linke gir daha somra resmi seç orda altta gelicek olan linkleri buraya kopyala yapıştır 👍
minikcasper Yildizzb04 hııhh şükür yahuu sonunda bi haber aldık😂 hadi gözünüz aydın sağlıkla gelsin 💕💕
emrahedaeslemfamily Yildizzb04 aaa maşallah çok net çıkmıs canım hamilesin kesin. Korkucak bişey yok ihmal etm2 hastaneye git. Tahminen 5 haftqlık gibi hamilesin 🌼👶💕🧚♀️🤗
Yildizzb04 emrahedaeslemfamily Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Snszasla Yildizzb04 benim de böyle koyu çıkmıştı ve 6 haftalıktı 🥰😀hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına