sanem68 Nino evet canım var ilk oğlum 42 hafta 3750,ikinci oğlum 41 hafta 4000 gr ikiside normal oldu yurtdışında kiloya bakmıyorlar bebek baş aşağıysa normal doğurtuyorlar sezaryen seçeceğimiz yok maalesef
Pcoslubiranne Nino ben 37+1 de 4 kilo 53 cm oglumu doguramadim. 🙈🙉🙊 Ama annem kardesimi 5.5 kilo dogurmuş.
Nezosikra Nefes27 masalalah canım senin bebiş daha uzunmuş rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşalalh 🤗😊
Nefes27 Nino çok zor değildi çok sukur güzel geçti doğumum ama doğumdan bir gün önce çok yoğun kanamam olmuştu bebek kanala yerleşince ağir olduğu için o ama doğuma kadar ne 4 kılo olacağını biliyordum nede bu kadar uzun ama bende eşimde uzunuz eşim 1.90 bende 1.72
Nezosikra Nino 41 haftalık🙈doğdu canım senin bebiş de kilolu galiba inslalah normal doğurursun rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalalh
Nino Bnm de 1 hafta önce 36 da 3400 gr dı şuan normal dedi doktor ama cuma çatı muaynem var ama 4000 falan olursa yapamam gbi geliyor aslında epidural düşünüyorum zaten ama dikiş kesi falan zorlansın da şstemiyorum uff korkuyorum sanki 😂🙈
Pcoslubiranne Nino evet 5 cm aciklikla sezeryana alindim.Catim uygun degilmis.3 kilo beklerken 4 kilo oldu.Dogumda ogrendik kilosunu.
Berra20 Hulyaawc uuu masallah bnde 38 deym 3500 kg kaygu edym . Ne yms ne icmis nasil normal dogurmus😍
Hulyaawc Nino İkinci de 7 kilo doğdu dedi nasıl çıkardın diye soramadım 🤦🏻♀️ Ben 2.500 nasıl doğacak diye düşünüyorum 🤔
Hulyaawc Nino vallaha ilkinde ben yanındaydım hemşireyim diye doğuma girdim şahidim kesisiz dikişsiz 4.800 doğurdu ikinciyi görmedim öyle dedi bende sormadım ama eminim çıkarmıştır 😂