Eg5800 15 haftalığım 13. Haftada doktor bebeğimin cinsiyetini göremediğini söyledi gakat ne bi ilgilenme ne bir yönlendirme olmadı şimdide 24. Haftama randevu verdiler anca o zaman öğrenebilirmişim bana fikir sunarmısınız lütfen ne yapmalıyım🤔
Tugce1803 Eg5800 18-22 haftaları arası detaylı ultrason var o vakite randevu al perinatolog ya da radyologtan öğrenmiş olursun.
Emineavar Eg5800 muayene öncesi çikolata yiyin bol bol su için kıpır kıpır oluyorlar açar bacak arasını 🤗
Mom092 Eg5800 canim valla 13 haftadan beri bizmkide ugrastiriyodu arkasini donuyodu bacak kapatiyodu😂 en sonunda 16.ci haftamda artik gormem gerekiyo dedi doktorum inceledi baya gördü ☺️
Betulll11 Ayda bir kontrole çağırıyorlar niye 24. Haftada çağırdılar ki. Devlete gidiyorsanız özele gidin. Yada özeldeyse de doktor değiştirin ilgilenmiyorsa. Zaten 20-21. Hafta gibi detaylı ultrason olması lazım onu da söylemediler mi ?
Mom092 Eg5800 baska doktora git canim ilgisiz doktor cok zor cnku merak ettigin seyleri sorsan bile cevap alamiyosun o tür insanlardan. İnsanin moralinide bozuyolar heves kalmiyo onlar yuzunden Sen arastir kendine guzel bi doktor bul ona git ☺️
Betulll11 Eg5800 Ben özel hastaneye gidiyorum yani muayenehane değil. 70 lira vermiyorum. Şehrinizdeki özel hastaneleri telefonla arayıp öğrenin muayene ücretlerini.
Betulll11 Eg5800 70 lira veriyorum demek istedim yazım hatası olmuş 😊 Ama dediğim gibi özel hastaneler daha uygun bence özel muayenehane olunca ücret artıyor.
Eg5800 Mom092 kesinlikle öyle moralim çok bozuluyo iki gün önce tekrar gittim öğrenebilme umuduyla 5 aylıktan önce bakamayız dediler anlamadım ben