Prensesss Merve12 hemen herkeste oluyo canm aç karnına direk içme kahvaltıdan 1 saat sonra iç içtkten 1 saat sonraya kadar da süt ürünleri tüketme c vitamnli şeylerle alırsan etksi 6 kat artıyomş portakal suyuyla falan iç
Nurrrr Merve12 ben gece yatmadan içiyorum onun öncesi en az 1.5 saat bişi yemiorm ama beni ishal yapıyor sanırım 😐 dün gece almadın o yüzden bilmiorm napcam
Ssulee Nurrrr ayni bendede ishal yapiyor doktora soledim kanini yukseltmemiz gerek yapicak bisey yok dedi bende bigun iciyorum bigun icmiyorum napim hep tuvalette geciremem omrumu 😂
Ssulee Merve12 ben kucuk siselerde surubuni iciyorum doktorum kahvaltini yao 1 saat bisey yeme icme sonra ilacini ic dedi hic bulanti yapmiyor boyle olunca.
Fatmafatma Ssulee sizin surubun adi nedir bende surupdan iciyorum sabah ac karnina 1 saat sonrada yemek yiyorum cok sukur bulantim yok bnmde surup guzel tadi
Ssulee Merve12 hakilelerde kusma oldugu icin cogu doktor benim yaotigim gibi soluyor siz bi iki gun dedigim gibi deneyin bakalim ole bulanti olcakmi. Olmazsa devam edin olursa doktora danisin degistirsin
Nurrrr Ssulee aynen bende öyle yapacagım artk farklı marka da kullandım aynı önce kabız yapardı şimdi tam tersi hakkımızda hayırlısı bebeişlerimiz sağsalim gelsinlerde 😊
Edirefp Merve12 tok karnına, 1 saat önce ve sonrasında süt ve ürünleri çay kahve tüketmeden alabilirsiniz. Yada gece yatarken. Ozaman bulantı yapmadı bende
Fatmafatma Merve12 ben hap yutamadin icin surup istemistim surup daha iyi doktorunuza söyleyin degistrsin hap yutmak cok zor
Edirefp Merve12 ben bulantı için doktora danıştığımda bu şekilde söyledi bana. İsterseniz bi sorun doktorunuza. Ama ben gyno ferro sanol kullanıyorum.
Fatmafatma Ssulee benimkide komfer kucuk siselerde tek kullanmalik nane tadi ver biraz genzi yakiyor gibi sizinkinin tadi nasil