duyguyldrm Deletedmom411 amiin inşallah gerçekten iyi doktora rast gelmeyince anneler böyle hep stres çekiyo işte. doktorumdan o konuda memnunun aslında bilgili baya hiç yanlış bişey söylemedi şimdiye kadar ama fazla ilgili değil sadece
duyguyldrm honeybooble benim eşimi içeri almıyolar en büyük sıkıntımda o zaten odalarda cam olmadığı için eşim şimdiye kadar hiç içeri giremedi cinsiyeti bile tek başıma öğrendim
Annekuzusu23 duyguyldrm benim doktorum her gidişimde 20 dk çok rahat bakıyor parmaklarından dudaklarına kadar gösteriyor çok memnunum. Devlete mi gidiyorsun sen ?
Ecesuben En fazla 2 dk sürüyo. Bu ikinci hamileliğim farklı farklı doktorlara da gittim ama Hiç yarım saat bakan denk gelmedi. Detaylım bile 10 dk sürmüştü
duyguyldrm Annekuzusu23 istanbulda canım değiştiricem inşallah 1 ay sonra tekrar gidicem o zaman kadar karar vermem lazım tabi
Ecesuben duyguyldrm Devleti anlıyorum kalabalık ama özeldekilerde Aynı. O kadar parayı iki dk için veriyoruz 😁
duyguyldrm Ecesuben sorma ya gerçekten sinir bozucu o kadar para veriyosun 2 dk sonra bitiyo bu kadar kısa sürmesini istesem devlete giderim zaten
Myssr duyguyldrm benim 15 dk sürdü. ben saate bakmadım da eşime dedim. tek tek bu sağ ayağı sol ayağı vs
Mom72727 duyguyldrm ben birkez değiştirdik ona rağmen öyle söyledi eşim 😁 benimde her 2 doktorum da öyle 🤷🏻♀️
ikizannesi2985 duyguyldrm 😀😀 canım tabi ki senin fikrin yine ama doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim. Hamileliğinden de bişey anlamazsın öyle bi doktorla