Elifecrinmurat Bnm evim baya esiyor .ama hamilelik işte.sıcakk die bütün ewin camlarını acıp uyuyorum sakıncası var mı
egeanul Elifecrinmurat sadece yatacağın taraftaki pencereyi aç komple cereyana maruz kalırsın belin fala tutulursa daha çok kötü olur
Kasimannesi_ Elifecrinmurat ben sadece yattığım odanınkini açıyorum cereyan olmasın diye diğer yerleri kapatıyorum canım sende öyle yap inşallah bi sıkıntı olmaz
ikizannesi2985 Elifecrinmurat ay ben de öyleyim. Evde kapalı cam yok. Hepsi açık. Yatarken karnını ört muhakkak mideni üşütme. Beni çarpmıyo ama ben küçüklüğümden beri vantilatör, klima karşısında yattığım için alışkınım. Yine de dikkat et sen canım🤗
Meva-annesi Elifecrinmurat bende öyle yatıyorum sıcak havalar da yapılıcak baska çare yok ama karnımı kesınlıkle örterim
Mom092 Elifecrinmurat hasta olursun bisey olurmusumu var 😂 sonra corona oldum diye hastanelere akin edersiniz
2020-2020 Elifecrinmurat bebeğin karnının ısısı düşerse bebekte kasılma yapar. Ben mutlaka karnımı örterek uyuyorum. Bebek de rahat ediyor.