Dnhfh İstanbul Şile merkezde oturuyorum buraya yakın umranıye diyorlar ve benım doguma az kaldı şaşırdım napacagımı umranıyede ozel hastane varmı yada devlet dogum yapan memnun kalan kimler kime soruyorum devlet iiyi diyor ben mı cok korkuyorum acaba🙄
Ebrusrtkpyln Dnhfh Ümraniye Çamlıca erdemdeyim bende 100 TL Ümraniye devletten hiç memnun kalmadım azarladı beni ağzının payını da aldı ama ilgi sıfır yani devlette doğurucam diyosan Zeynep kamil Ümraniye devletten bin kat iyi özel diyosan da Çamlıca Erdem Tülay Kaya ben gayet memnunum bide medipolde bi doktor var oda iyi diyorlar ora da 125 TL muayene
zumrabasra Dnhfh ben çakmak erdem de funda ayse demire gidiyorum memnuum dogumuda orda yapicam inşallah
Minigmz1 Camlıca erdem camlıca medipol var canım özel olarak yine bir kaç doktorun açtıgı bi klinik var ben oraya gidiyorum cok memnunum ümraniye devletin acil kısmına gittim memnun kalmadım hiç ama tercih meselesi
Minigmz1 Dnhfh özel bi kliniğe gidiyorum ümraniye santralde eva klinik doktorun adı şükran akalın medivia hastanesi medicana hisar ve bi kaç hastane ile anlasmalı dogumlarını bu hastanelerden hangisini secersen onda yaptırıyor
Betegebet Minigmz1 Canım merhaba. Ben eşimden dolayı medicana da ücretsiz yapabiliyorum doğumumu ama 2 doktoru da facia. Acaba senin bahsettiğin klinikteki doktorunun doğum ücreti nedir hastane yatış işlemi ücretsiz olacak büyük ihtimal benim. Sadece doktoru dışarıdan getirsem diye düşünüyorum ama
Zehrabaysan Ben de eve kliniğe gidiyorum Yasemin Çakar kement e gidiyorum istediğim her zaman arayıp konuşabiliyorum ve muayene uzun sürüyor çok ilgili çok memnunum muayene 120 tl
Betultosun Ebrusrtkpyln ben de Tülay hanıma gidiyorum çok memnunum. İlk doğumumu da kendisi yaptırdı şimdi 2.de onda olacak inşallah. Kaçıncı haftadasınız?
Arz1905 Dnhfh Ümraniye de eva klinik var kadriye Şener benim doktorumda çok memnunum 120tl muayene ücreti o klinikteki diğer doktorları beğeniyorlar Bi bak canım 🙏