Gnccnn Civcivim34_44 Allah yardımcınız olsun sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız bebişimizi inşallah 🤲🤲🤲💖💖
sekerportacalii Civcivim34_44 Allah yardımcın olsun canım 🙏 sağ sağlam evladınla birbirinize kavuşursunuz inşallah 🙏 tınaztepede mi doğum yapacaksın🙏🥰
Minikmucizem3 Civcivim34_44 Allahım bana ve bütün hamişlere de sağlıklı doğumlar nasip eylesin🤲 güzel haberlerini bekliyoruz kuzum☺
Civcivim34_44 sekerportacalii amin sagol canım ben kavuştum sizlerde hayırlısıyla kavuşun inşallah 🙏 ben İstanbul da yasıyorum ama o hastane nerde bilmiyorum
Atlass Civcivim34_44 şuan bende hastanede yatıyorum son serumumu taktılar 10 gibi alıcaklar sanırım Rabim bize ve şuan dogum yapan annelere yardım etsin saglıklı alalım bebeklerimizi inşallah ❣️🙏
Nehirr88k Civcivim34_44 Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin canm bnim hersey yolunda ilerlesin insallah biran önce toparlarsın bebeğine sıkıntısız bi sekilde ilgilenirsin 🥰
Atlass Zeynepmetehan ay kızlar cok güzel gecti az agrılarım var ama inanın kucagıma aldıgımda herşey geciyor
Zeynepmetehan Atlass yaaaa amiiin ben de bi an önce sağlıkla dogurayim istiyorum ama benim daha var son zamanlar geçmek bilmiyor
sekerportacalii Civcivim34_44 Allah birlikte uzun ömürler nasip etsin canım 🙏 Allah analı babalı büyütsün 🙏 çok pardon karıştırdım demek ki başka bir arkadaşla 🥰