Htczfr 8 gün oldu hala göbeğinde uyuşukluk var ve belim çok kotu agriyordu sol ayağına vuruyordu doktor korse ve krem önerdi şimdi biraz hafifledi sizde yasadinizmi bunları😔
Deletedmom35 Genel anestezi ile mi oldunuz ? Ben daha doğum yapmadım ama merak ettim 😊 bu arada gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün 🙏🏻
Htczfr Ozustaseyma doktorda biraz iri yapılsın bel yerine oturmaya çalışıyor o yüzden sinir ssikkkisiyor eğilmiş tim bi kaç kezde ondan sonra arttı sinir sıkışmış sol ayağım kallkmiyordu😔
Deletedmom35 Htczfr genelde oluyor dediğin şikayetler ama spinalde de oluyormuş demekli ark genel olmuştu da ondan duymuştum geçmiş olsun cnm biran önce düzel inşallah
Htczfr Deletedmom35 sağol cnm bnmkesilen yer geçse diyip durdum şimdide bel ağrısı geçiverdi diyip duruyorum çoğu şeyimi engelliyor bebeğimi yatağından eğilip alamıyorum koyamıyorum doktor egilmeyeceksin dedi birilerinden şunu ver demekten yoruldum
feyza123 Htczfr sadece dikiş olan yer ama çünkü daha et tam kavuşmamış oluyor kaynamamış oluyor geç kayniyor