Anneyimm deletedmom66 23 haftalik oldk cok sukur bi sorunumuz olmadi simdiye kadr kalp atışını 8-9 arasi dinlemiştim 💙👼
deletedmom43 6+6’yız canım. Bugün duyduk kalp atışlarını. Ben tahmini Aralık diyordum doğum için ama ikizler erken doğuyormuş. Aralık mı Kasım mı bilemiyorum 🙂
deletedmom66 deletedmom43 maşallah İkizmi olacak Rabbim korusun sağlıklı sıhhat li doğsunlar inşallah 🙂 Evet ikizler erken doğarmış 🙂
HelloMello deletedmom43 ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendiniz? Bu bekleyişler çok zor ve heyecanlı 😬
deletedmom66 Selinbulutcu bn daha 5+5 ‘im kesenin 25 mm olması gerekiyormuş şuan 18 mm heralde hergün 1 mm büyürmüş. . Sağlıklı sıhhatli doğar inşallah annesi💕
Hatunnn 5+4 uz suuann 5 mayista kalp atisini diymaya gitcez insallah rabbim hayirlisiyla guzel haberlerle sevindirir🙏🏻
Mlsh 8+ 3 su an. 6. Haftada ogrendik 8 de kalbini dinledik cok sukur. Allah kismet ederse aralik basi gozukuyor 😊
ilknureris 8+4 haftaligim. 6+4 de çok az dinletti doktorum daha yeni oluşmuş dedi. Dün yine gittim. Bu sefer bebek ve kalp atışı çok netti.