isimsizbebek Boncugummmm hayır öyle bişey yok ikisi de aynı işlevi görüyor. Coraspirinin etkisi bir hafta ise iğnenin bir gün demişti doktorum. Kanı sulandırarak bebeğe kan akışının daha iyi olmasını sağlıyor
1tinybean Boncugummmm ikisi de aynı işlevi görüyor; işlevi de sizin kanınızı sulandırıp bebeğe kan akışını hızlandırmak. Sadece iğne biraz daha güçlü o kadar anne ve bebeği korumakla bi alakası yok
MeyraEylulBallisi Bende bu ikisini kullanıyorum ama böyle bi bilgim yok hatta ilk kez duyuyorum.. Burada bekliyim 😊
Boncugummmm MeyraEylulBallisi anladım canım bekle baklm🙂 bende böyle birsey duydum ögrenmem lazım dha dogrusu doktora sorcam ama daha gidemedim
Betul_B20 Ben sadece aspirin kullanıyorum 5gündür. rahime giden damarlarda daralma var diye. daralma geçmeyip ilerleme gibi durumda anne sağlığı daha önemli diye biliyorum sadece. İğne kullanmadığım için onun hakkında bişey diyemicem canım. Bende merak ettim
Boncugummmm Betul_B20 anladım canım rabbim yardımcın olsun demekki anne içn veriliyor aspirin bnde bu sekilde biliyorum da
Meyragun Coraspin de kan sulandırıcı.Her ikisi de annenin kanının pıhtılaşmamasını sağlıyor.Düşük tehlikesini ortadan kaldırmak amaçlı kullanıyorsunuz.
Boncugummmm Meyragun haklsn canım. Ben ömür boyu kan sulandırcı kullanmak zorundayım. Hamıle kalıncada werildi fakat belli bir süre sonra bende cok cogun kanama yaptı. Bazı doktorlar asiprinden dedı bazısı devam et dedı bünyeden bünye galiba
Boncugummmm isimsizbebek haklsn aynı işlevi göruyodurda canm ben şundan dolayı merak ettım aslında kendım kan sulandrcı hap kullanmak zorundaym bebek ve bnıve bebgi aynı sey koruru mu dıye merak ettm doktra gitmeden akılmda hep bı soru işareti
Boncugummmm Deletedmom320 aynen haklısın o yuzden gebe kalmadan once doz testi yaptrcam ögrendm de fazla yda az geldgı bununla anlarım galıba
Boncugummmm 1tinybean anladım canım korumak derken bnim beynıme pıhtı atmış bı durumum var corasprin ömur boyu kullncam o yuzden ögrenmk istedım