seymanur Bu zamana kadar hiç bi belirtim olmadı ama, hiç mide bulantısı yaşamadım baş aqrısından başka, oda tansiyon düşüklüqünden ve fazla kan hacminden kaynaklanıyormuş, sizde de öyle mi arkadaslar 😊 ?
ikicocukannesii 16+3 bende hep ekşi yiyorum hatta hiç tatlı yiyemedim diyebilirim oğluşum olcak nasipse
Mnkse seymanur ooo Benim yediğim ekşilerin dili olsa da konuşsa iki kiloya yakın e... yiyip mide spazmı geçirmişliğim var 😁
Bebegiim Hem eksi hem tatlı yiyorum cinsiyeti ne olacak merakla bekliyorum 😍 böyle olanlar genelde kız çıkıyor 😘
Merveazra seymanur sizin de cinsiyetiniz belli olmuştur bence bende ekşi çok yiyorum doktor 13+3 de erkeğe benziyo dedi
Nurce seymanur ben de öyleyim Şeyma hanım 15+3 olduk;kızım olacak belki de ondan 😂🙈ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi 😍💃🏻
seymanur SevcanahinBingl , yok yok qercekten hic bulantim olmadi, kokulardan falan tiksinmiyorum hic 😊 sadece acayip derce eksi cekiyo canim, erik limon kayisi falan iste
Nesomer seymanur ben 18 haftalığım ilk andan beri deli gibi ekşi yiyorum hatta tatlı bağımlısı olan ben tatlıdan tiksindim. Kilo kilo erik yiyorum kaç gündür utanmasam üzerlerine limon sıkıp yiyicem o derece manyaklaştım 🤣
matruskaa seymanur ilk 3 ay tatlıya düşkün olan ben ekşiden başka bişey yemedim ekşi ne gördüysem canım istedi 6.ay civarı tatlıya döndü durum 35.haftadayım şimdi ikisinide aramıyorum hamilelikte dönem dönem belli bi tada karşı ilgili oluyor insan cinsiyetimiz erkek bu arada 🙂
seymanur Hanimlar, sizide uyku durumu nasil, bende hic yok, qece 00- yada 01 qibi uyuyorum sabah ta 05- yada 06 qibi uyanıyorum, qündüz de hiç uyumadim ??