Aysunaslan89 Merhaba arkadaşlar 9+6 haftalık hamileyim. Halsizlik ve sürekli uyku isteği yaşıyorum, az uyusam da çok uyusam da uykuya doyamıyorum, sizce normal mi? Benim gibi olanlar var mı aranızda?
1PrensAnnesi Aysunaslan89 25+1 oldum hala saatlerce uyuyorm ama herkes o kadar memnun ki uyu diyolar bebekten sonra o uslu dursa bile sürekli bakma iç güdüsü uyutmazmış ☺ O yüzden doy uykuya tatlım en güzel 9 ayımız
Tmy Canım ben 11 haftalık oldum basından beri uykuya bir turlu doyamadım benim de ayni evde kolum kalkmıyor basım da yastıktan kalkmıyor..umarım en kısa sürede geçer 🙏☺
Aysunaslan89 Tmy Hamilelikte uyku isteği olduğu duymuştum ama böyle sürekli yarı uyur halde olacağımı tahmin etmemiştim canım, hal böyle olunca ev işi, yemek yapmak gözümde nasıl büyüyor anlatamam, en kısa sürede düzeliriz inşallah canım 🙏☺
Tmy İnan sabah 8de uyanıp 12ye kadar 📺 karşısında uyuklayıp temizlik yapmam gerek deyip saat 5 de zar zor eşime yemek yetiştirdiğimi biliyorum canım o yüzden hiç üzülme anormal hiç birşey YOk ortada😌☺🙏
1PrensAnnesi Tmy hahhaa aynı ben vallahi ☺☺ Bazen onuda yapmıorm uyudm ben diyorum dışardan sipariş edioruz
Aysunaslan89 Tmy yazdıklarını harfiyen yaşıyorum canım 😊 Günüm tv karşısında " 10 dk daha uzanayım kalkınca bütün işleri halledicem " diyip sonra bi bakmışım saat aaa akşamın 6sı olmuş diyip acele yemek yapmakla geçiyor,bende demir ve d vitamini eksikliği de çıktı canım onunda etkisi var sanırım 😟
Aysunaslan89 1PrensAnnesi aslında bulantım çok fazla yok o yüzden uyuma durumuna şükrediyorum canım ne de olsa dediğin gibi 9 ay sonra istesekte uyuyamıycaz😊 Sadece yapmak istediğim işler olup kendimde o gücü bulamayınca kötü hissediyorum bazen 😕
1PrensAnnesi Aysunaslan89 canımız sağolsun napalım 🤷🏻♀️ Keyfen yapmıyo değiliz allahta herkeste görüo blio🤰🏻😊
Tmy Annem bazen korkutuyor çok uyuma valla bebeğin sarılık olur diye ama insanın elinden bisey gelmiyor ..ben uyuyayım o içimde büyüsün yanı ☺
1PrensAnnesi Tmy doğunca %90ı sarılık oluyo zaten allahın izniyle ciddi bişey olmadan çözülür de inş 🙂 uyu canm uyu iyidir uyku ömrümün en bal uykuları