Canım hepsi çok gerekli 26 gün önce doğum yaptım benim de ilk doğumumdu, doğumdan bi kaç gün sonra göğüs uçlarım yara oldu kıpkırmızıydı ve ağlaya ağlaya çığlık atarak emziriyordum kremler aldık hiç biri işe yaramadı her markadan silikon uç aldık bebeğim tutmadı bu arada da göğsüm şişiyordu ama emzirmek de işkenceydi dayanamıyordum eşim bi sabah 8 de açık dükkan aradı göğüs pompası bulmak için. Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompasını aldık kesinlikle tavsiye ediyorum. Kremlerin geçirmediği yaralarımı gümüş kapakla iyileştirdim baktık olmuyo mecburen aldık son çaremdi iyiki gümüş kapak almışım sürekli takıyorum iyileştim ve emzirebiliyorum çok şükür. Emziği de kendi kadın doğum doktorum alıştır dedi biz zaten daha hastanede vermiştik ama biberon yüzünden bi kaç gün meme reddi olunca emziği vermeyi unuttuk şimdi de emziği almıyor emzik büyük rahatlık, ben doğumdan önce avent emzik almıştım dudak üstünü kızarttı sanırım biraz büyük geldi sonra eşin chicco emzik aldı onu tutmuştu daha küçüktü güzel emzikti. tabi tüm bunları ben de yaşayarak tecrübe ettim canım, benim fikrim kesinlikle hepsinden edinmen🥰