Aysecikk33 Haftaya girdik bugün. Daha doktora gidemedim bazı nedenlerden dolayı. Endişeliyim, bir sıkıntı olacak diye çok korkuyorum. Sizler kaçıncı haftada kadın doğum doktoruna gitmeye başladınız?
Sinemarslannnn Aysecikk33 6+3 te gittim aslında tam zamanı geç kalmasın bence zaten aksi bir durum olmuş olsa rahatsızlanırdın
teletabi Aysecikk33 ben ilk öğrendiğimde hemen gittim canım. Haftan önemli tabiki ben öğrendiğimde 9.haftaya girmiştik🙈😂 istersen randevunu al git bu haftada gitmen daha iyi kalp atışı vs herşeyi duyulur görülür haftan müsait
Aysecikk33 Meriwa gebe olduğuma eminim. 2 defa gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıktı. Ama bazı nedenlerden dolayı daha doktora gidemedim. Içim hiç rahat değil 😔
Aysecikk33 Sinemarslannnn Evet bende sıkıntı olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum. Su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, hareketlerime dikkat ediyorum ama yine de daha gidemedim diye içim hiç rahat değil 😔
Meriwa Aysecikk33 kan verseydiniz aile hekimliğinde birer gün arayla inşaallah gönlünüzce olur hersey
Aysecikk33 Meriwa aile hekimine gitmem yeterli olur mu şimdilik. Çünkü bu haftada gidemeyeceğim malesef 😔
Meriwa Aysecikk33 yani artık görülme zamanı gelmiş folic başlamanız lazım doktor kontrolünde önericeği marka vardır ondan dedim gene de kadın doğuma gidemezseniz aile hekimine gidin yardımcı olurlar sağlıkla alın kucagınıza bazı aile hekimliğinde kalp atışının dinlendiği cihaz var ultrason olmuyo benim bildiğim belki varsa dinletir cnm
nurseliny Happybabyyy özür dileyerek söylüyorum 7değil 3 hafta , oda çok erken öğrendiyse eğer , hastası olur ustası olur , gidememiştir olabilir hayat bu , Aysecikk33 Sağlıkla kucağnıza aldırsın inşallah Rabbim 🌹☺️
Selinna Aysecikk33 geç kalmış sayılmazsın ☺️ Ben 8.ci haftamda gitmiştim tam zamanları insanlar 1-2 aylıkken öğreniyor hamile olduğunu hiç üzülme ama tabi ki aile hekimine gidip folic başlayabilirsin
Aysecikk33 Happybabyyy ihmale geleyeceğini biliyorum ama zorunlu bir durumdu onun için daha gidemedim ama en yakın zamana randevu alacağım inşallah
Happybabyyy nurseliny 3 okey ama 7 cok gec. Tiroid sorunum var benimde. Onemini bildigim icin dedim. Pihtilasmasi olur, enfeksiyonu olur vs aman
nurseliny Happybabyyy Allahım şifalar versin ben otarz şeyler çok yaşadım geçtiğimiz yıl kendine fırsat bulamıyo insan akla gelmiyor, bende öyle diyincr üzüldüm biraz kusuruma bakmayın 🌹