Kra Herkese merhaba ☀️ bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı? 17+3 olduk bizimki kıpır kıpır maşallah. Dünyanın en güzel hissi olabilir 🥰🥰
1PrensAnnesi Kra 14 haftalık ama 2. Olduğu için bu kez erken hissettim aşırı kıpırdak hisler değil ama özellikle sabahları pıt pıt çok tatlı 🥰
Semaykuntt Sinemarslannnn Canım ilk gebelikler de hissetme olasılığı biraz geç olabiliyor ama tatlı ye soluna yat hissedersin az az da olsa yada karnına parmak uçlarınla uyarı yap.karnina rahatsiz olur hareket eder hissedersin merak etme
Kra Sinemarslannnn hiç kaygılanmayın. Ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum ancak 4 hafta sonra başlarsın hissetmeye demişti. Fakat okuduğum makalelerde zayıf olanların bunu daha erken hissedebileceklerini söylüyorlardı. Belki anlamıyor bile olabilirsiniz 🤔
Sinemarslannnn Semaykuntt şaka gibi ya şimdi 2 adet çikolata yedim dediğin gibi yaptım ayy sanki birşey oynadı içimde ayy inanmıyorum hala
Happybabyyy Sinemarslannnn hahha harika bisi yaa ben de yeni yeni hissediyorum🥰 dunyanin en guzel hissi sanki. Az once bisiler yemistim kuruyemis hissettim. Dur cikolata yiyim bende😅
zeyneparacii Merhaba bende 15+3 üm hafif birşeyler hisediyorum ama bebek mi yoksa baska birşey mı nasıl anlyacağım🙊