Gokcekrts Merhaba arkadaşlar 21+2 haftalığım genel tarama için bugün doktora gittim ve bağırsağında parlama tespit edildi haftaya tekrar gidicem bu durumu yaşayıp düzelen var mı? Ya da nasıl bir yol izlediniz acaba
Silay35 Gokcekrts benim kalpte Gokcekrts ben de 22+2’yim geçen hafta detaylıda kalbinde parlaklık görgü ama önemli değil doğumdan sonra geçer dedi belki sizinki de öyle bir şeydir ama doğar doğmaz baktırmakta fayda var yine de.
Atlasmom Gokcekrts benimde ayni sekilde gecen hafta detaylida bagirsaginda parlaklik görüldü 10 gün snra tekrar bakalim dedi gün sayiyorum insallah hic bir skntı ckmaz ne sizde ne bende, saglikla alalim kucaklarimza insallah 🙏
Fulya1993 Gokcekrts benim düzeldi. Tek başına bu bulgu bişey ifade etmiyor hiç korkma kötü biseu olacağını da düşünme canım
Atlasmom Gokcekrts simdi ciktım 10 gun önce bakildiginda grmüstü parlaklik su an hala gzüküyor dedi ilerleme gerileme yok ayni duruyor dedi 🤦
Gokcekrts Atlasmom perinatoloji önerdi mi peki detaylı bakılması için benimki eğer devam ederse yönlerdiricem dedi çünkü
Atlasmom Gokcekrts ben zten detayli icin perinatolaga gttgimde ögrendim canim bunu detayli usg de yani
Atlasmom Gokcekrts dün kendi doktorumuza gittik, detayli usg deki gbi tam detayli olmasada hala parlaklik mevcut her geldginde bakalim dedi beklicem mecbur 🤷
Gokcekrts Atlasmom benimde doktorum çok korkulacak durumda değil biraz dedi şimdide bebeğin suyu sınırda dedi her kontrolde birşey bakalım hayırlısı
Atlasmom Gokcekrts gercekdn cok stresli bi sürec ya o bitse baska bi sorun ckiyor bi an once saglicakla dogsalarda gzümüzün önünde dursalar valla 😪