Zeynepmustafa01 Meraba arkadaşlar benim 5 haftalık hamileyim değerlerimden yüksek ama bebek gozukmuyo bende korkyorum ayrıca çok şiddetli kasık ağrıları çekiyorum
Deletedmom15257 Zeynepmustafa01 cnm 7 hsftada kalpatisu oluyo ozaman görürsün korkma ağrıda normal kanaman lekelenmen olmadıkça bu haftalarda olcak doğuma kadar ben 14+3haftadayim heranadet olcam gibj 😊 hic korkma leke ve kanama olunca dr git
Zeynepmustafa01 Bende şuan oyleyim sanki adet olcakmisim bi ultrasonda görsem ve kalp atışını duysam rahatlicam 😊
Deletedmom15257 Zeynepmustafa01 korkma cnm o haftalarda bende cokkk korkuyordum sonra duydum o korku halen var heran bisi olacakmis yada olmuş gibiyim doktira gidince bil3 korkuyla gidiyorum halbuki gereksiz allah koruyo merak etme strese girme duyacaksin inşallah
Zeynepmustafa01 Deletedmom15257 en son 1000 çıktı ama geçen hafta bu hafta test yapmadım daha 1000 de normalde gözüküyo dediler bana aslında önüm için tedirgin oldum
Deletedmom15257 Zeynepmustafa01 yok cnn gayet iyi benimde 4+3du 1260 cıktı cnm gayet iyi kesin gebelik dedi kesen altan muayeneyle gözüktü korkma bebişide kalbide görcen 😍😘
Mugeli61 Bende 5+6 doktora gittim rutin testleri verip 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum ☺☺heyecanla gitti 1 hafta kaldi 1