Halidemat Merve_12 Ben yaptırdım iki dozunu da.Sağlık ocağında yapıyorlar ama ücreti pahalı .iki aşıya sanırım 500 lira gibi vermiştik
Cileklipasta Merve_12 özelde yaptırdım. Fiyatı 268 liraydı diye hatırlıyorum bir dozunun. İki doz yaptırdık toplamda.
Halidemat Merve_12 hastanede doktorumuz aşırıyı yaptırmak sizin kararınız devlet karşılamıyor dedi.Bizde eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık zaten damla şeklinde ağzına döküyor sadece iğne değil yani
Merve_12 Cileklipasta gerekli bir aşımı sizce? 2. Ay aşısı var bide 4 tane aşı olucak zor olur diye düşünüyorum. Nasıl uyguluyorlar aşıyı
Cileklipasta Merve_12 doktorumuz yaptırsak iyi olacağını söyledi. Ağızdan damla şeklinde veriyorlar, normal aşı gibi vurma olayı yok. Yan etki olarak sadece ishal olabilir düşük ihtimal dedi onu da olmadı şükür. doktorunuza danışın ona göre hareket edin bence.
CansuDemir Merve_12 3. Ve 5. Ayda yaptırmıştım o zamanlar aşının dozu 225 filandı, doktorumuz söyledi yazdı.eczaneden aldım sağlık ocağında yaptırdım.Ağızdan damlatıyorlar. Şuan oğlum 21 aylık.