Hafize35 ogretmmenanne günde bir adet öğlen türk kahvesi içiyorum zararı olmaz günde 1tane ama Nescafe bitki çayı zararlı sakin icmeyin
busra1708 ogretmmenanne 29 haftalık hamileyim, kahve tüketiyorum ama sürekli olarak değil. Canım istedi mi yapıp içiyorum. Abartmamak kaydıyla bi sıkıntı olmayacağını söylemişti doktorum ☺️
Gizemito Günde bir fincan türk kahvesi keyfim var. 🤭🧸 Ohh buz gibi maden suyu bi de yanına anne kurabiyesi 😍😍
ogretmmenanne Nescafeyi ben de aramıyorum ama Türk kahvesi canım istiyor valla 😋 kafein düşüğü erken doğumu tetikler deniyor. İkilem de kalıyorum
Gamzesurucu Önceden günde 3 4 fincan icerdim turk kahvesi, hamileliğimde gunde 1 fincan iciyorum ☕️İlk aylarda bas ağrım oluyodu doktor gunduz olduğunda bir fincan kahve ic dedi.
Ummuhan4934 ogretmmenanne Ben tam bir kahve bagımlısı olaraktan şimdi sütlüye döndüm cok az atıyorum kahve bende çarpıntı yapıyordu sade
Homeless20 ogretmmenanne ben türk kahvesini düşüğü tetiklediği için çok sık içmiyorum. Doktorum 4-5 günde yada haftada bir içebilirsin dedi ama ben gene içmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikbirkalp Gün de 1 fincan içebilirsin bana doktor öyle söylemişti başından beri içiyorum günde 1 fincan olmak şartıyla
Mommy2b ogretmmenanne doktorunuza sormanız gerek herhangi bir sıkıntı yasak yoksa günde 1 fincan içilebiliyor. Kafein fazlasının ileriki yaşamında bazı sağlık problemlerine sebep olduğuna dair bilimsel çalışmalar var bu yüzden böyle bir kısıtlama getirilmiş