damla_25 Merhaba arkadaslar ben evlendim 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim daha once hic dogum kontrol hapi kullanmadim dogum yapali 6 hafta oldu adetim gelmedi daha ne zaman kullanicam dogum kontrol hapini bilmiyorum aydinlatir misiniz beni hergun mu icmem gerek hapi
MiniKaya damla_25 canım hapı hergün içmen gerek adet kanaman gelmemiş daha bu hapı doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim ilk doktora danış
BilgeYzcl damla_25 hapı her gün ve aynı saatte almanız gerekiyor. Yeni doğum yaptığınız için ne zaman başlamanız hakkında en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. (Emziren annelerin kullanabildiğini sanmıyorum.)
UrasEgeninannesi damla_25 genelde doğumdan 3 ay sonrasında başlatıyor ama öncesinde doktor muaynesi gerekiyor doktor onayı olmadan başlamayın. 21 günlük hap şeklinde oluyor zaten adetin 2.veya 3.günü başlıyorsunuz aksatmadan hergün aynı saatlerde 21 gün boyunca alıyorsunuz. Kutu bitince 1 hafta içinde adet oluyorsunuz zaten. Yine aynı şekilde adetin 2.veya 3.günü tekrar başlıyorsunuz böyle ilerliyor döngü
Kubrararr Doğum kontrol hapını 30 gün boyunca atlamadan içiyorsunuz, tüm haplar bittikten sonra 7 gün ara vermeniz lazım o 7 günlük arada regl oluyorsunuz. 7. Günün sonunda tekrar başlamanız gerekiyor
damla_25 BilgeYzcl doktoruma danistim emzirdigim icin az ml verdi bebege etki etmiyecek sekilde Tesekkur ederim 🥰