teletabi 15temmuzda yaptim.yatisimi yaptiklarinda 7 cm acikligim vardi. Ama hizlandirmak icin hicbirsey yapmadilar. 9 saat oaciklikta ve nst de yatarak sanci cektim. Gelen muayene etti giden muayene etti. Soyle soyleyeyim stajerlerin eline yem oldum resmen. Birisi muayene ediyor 7 cm diyor, yamindaki ediyor 8cm diyor. Sonra oteki diyor dur bi daha bakicam. Ve bunlar olurken dayanilmaz derecede sanci cekiyordum.o gun 40/defa en az 10 kisi tarafindan muayene olmusumdur.ve nst ye bagli oldugum icin hep sol tarafa yatacakmisim,sanci cejeeken ister istemez nst cihazi kayiyor ve hemsire bagirdi bana sanki elde olan birsey. Yurumek icin yalvardim her gelene, yatarak sanci cekmek cok.zor ama kabul etmediler. Ve beni doguma goturen doktor cok aceleciydi.yanimda soyle dedi biz bunu.dogurturuz basariz karnina. Ben zaten korkuyorum. Dogimhaneye gectik. Basimda en az kadinli erkekli 20 kisi ve kapi acik. Ama orda hemrn suniyi takti dwmekki takilabiliyormus. Ikin diyor bagiriyor. Ben zaten 1/gun boyunca snci cekmisim cok yorgunum. Ve bir gun onceki yedigim yrmrk ve suyla duruyorum. Haliyle ikinamadim ve ucuncu ikinamamamda doktor ustten bastirdi otekide dayadi.kesiyi oglum dogdu. Ama ne kadar kestiyse ben igne vurmasina ragmen hissettim. Ve benj ameliyathaneye.alip tamamen uyutup oyle diktiler.kemdime geldigimde oglumu bi getirdiler ki ne karni doymus ne ustu giydirilmis. Disarida aileme hicbir sekilde. Haber verilmemesi de cabasi. Bunlari kimseyi korkutmak icin yazmiyorum. Tecrube edindim ve cok kotu . ben yandim.baskalari yanmasin. Iyi dusunun