Hivreneymen Kızlar ya 34 haftadan sonra her kontrolde nst doktorun istediği gibi çıkmıyor sizde de bile olan var mi
Yavrucugum Hivreneymen ac girmemeye calisin ne kadar cikolata ve tatli seyler yesenizde yemek farklı oluyor birde öyle deneyin bizde 31 haftadan beri giriyoruz 38 haftalik olduk hep uyuyor hareket hic yok doktorumda hep boyle hareketsiz mi.diye sordu hayir dedim aksamlari cok hareketliyiz ve yemekten sonra bende dün yemek yiyip doyasiya gittim yine hareket yok ama kalp atisi iyiydi 38+4de ve full sanci.cikti zerre acilma yok bebekte doğum kanalina girmemis😏
BurcuAydin Hivreneymen bende ilk nst ye girdiğimde ordaki hemşire kalp atışı yüksek demişti yani kötü birşey mi dedim yo doktoruna söylersin yinede dedi doktor da sonuca bakinca bebek çok hareket etmiş dedi kötü birşey demedi. Hareketli olmasının yada kalp atışının yüksek olmasının ne gibi sakıncası olabilir ki acaba 🤔 inşAllah tekrar aynı sıkıntı olmaz
Hivreneymen Her geldiğimde kaç kere tekrarlıyoruz zar zor istediği sonucu oluyor bende seker komasıns giriyom😣acaba kalbinde bi sıkıntı mı var
Esrelf Hivreneymen istediği gib çıkmıyor derken? Kalp atışı mı sıkıntılı sancı mı var hareketi mi az?
Zehrakayra BurcuAydin kalp atisi yuksek oldugu icin ilk bebegimde sezeryana aldi dr. Kordonu kalbine baski yapiyormus.
BurcuAydin Zehrakayra aa bilmiyorum ki bana öyle birşey demedi su içmedim mi dedi hemşire su içince daha sakin oluyorlar dedi.
Nebiyeee Kizlar acilma yok sanci yok deyip uzulmeyin ne guzel bebekleriniz 38 40 kadar geliyo ben 26 haftalik hamileyim 2 cm aciklik var bebegim dogsa yasayamaz gunde 2 kere nst ye giriyorum nolur dua edin erken dogum olmasin hastanede yatiyorum
Hivreneymen Benimki kagıt ta kalp atışı hep düz çiziyor doktor zigzag yapması lazım dedi tokda giriyom tatlı komasına giriyom ama aynı yine ama baya hareketli gelişimi de iyi doktor niye tatmin olmuyor anlamıyorum