ilknur94acr hulya_sncr47 aylardır kullanıyorum yan etki yaşamadım bir iki gün ishal oldum sonra geçti
Mimarhanim hulya_sncr47 bende aylardır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Alerjik biseyin mi vardı canım senin
Yavuz-Elif hulya_sncr47 hamileliğimin 3.ayından beri kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.Herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.
hulya_sncr47 ilknur94acr benim bildiğim kadarıyla ilaca alarjim yoktu bu gün sabahtan beri afedersiniz kusma ihsal su gibi yani yan etkilerinde nasıl diyorsa aynısını yaşadım zehirlendim sandım şimdi biraz iyiyim çok şükür öldüm dirildim resmen
hulya_sncr47 Meriwa çok teşekkür ederim hayır bildiğim kadarıyla alarjim yok sabah salçalı yumurta yaptım bide ilaçtan sonra cay içtim meğer bunlardan dolayı etki yaptı ama ölümden döndüm şimdi korkuyorum o ilacı içmeye
hulya_sncr47 Mimarhanim benim bildiğim kadarıyla ilaca alarjim yoktu bu gün sabahtan beri afedersiniz kusma ihsal su gibi yani yan etkilerinde nasıl diyorsa aynısını yaşadım zehirlendim sandım şimdi biraz iyiyim çok şükür öldüm dirildim resmen
Ankakusu35 hulya_sncr47 ilk aylarda öyle yapıyo bende sabahları kusuyodum sonra bünye alışıyo aylardır içiyorum
ilknur94acr hulya_sncr47 çok geçmiş olsun. Bende bir iki gün olmuştum sonra kendiliğinden geçti. Öyle durumlarda bol su için. Devam ederse doktorunuz zaten değişir ilacınızı
Merdaaal34 hulya_sncr47 canım aynısını iki kere yaşadım hastaneye kaldırdılar sonra anladım ilaçtan olduğunu aç karnına içme yatmadan önce iç çok geçmiş olsun
Mimarhanim hulya_sncr47 çok geçmiş olsun. Ben 12.haftadan beri kullanıyorum 23 haftalık oldum. Çok şükür öyle bir yan etkisi olmadı.
hulya_sncr47 Ankakusu35 evet yeni başlamıştım on kapsül içtim daha ama bu gün çok başka bişeydi içmeyecem artık çok korktum
Deletedmom411 hulya_sncr47 demir ilacını gece yatmadan önce alıyorum ben. Üzerine çay içerseniz emilimini azaltırsınız o yüzden aç karnına alınır yarım saat sonra kahvaltı yapılır normalde. Çok geçmiş olsun
kbr-altndl5 hulya_sncr47 demir ilacı süt ve süt ürünleriyle içilmez ve yumurta süt peynir. Ya ac karnına içeceksiniz 45 dk sonra falan kahvaltı yapacaksınız ya da kahvaltıdan 1 2 saat sonra içeceksiniz bunu eczacı ya da doktor söylemiş olması lazin
MehZey hulya_sncr47 çay süt kahve süt ürünleri bir saate kadar tuketilmiyor malesef o sizde etki etmiş
hulya_sncr47 Meriwa 17 de ayrıntılı utrason için gideceğim söylerim o zaman hayır kesinlikle içmem bn daha bildiginiz zehirlendim ya
tuanagokce hulya_sncr47 ben de aylardır kullanıyorum hiç yan etki yaşamadım. Acaba yediğiniz birşey ile farklı bir tepkime mi yaptı dikkat edin kendinize
hulya_sncr47 N1ccn bn kahvaltıdan sonra içiyorum acaba ondan mı çünkü eczacım günde br kapsül al dedi aç karnına veya tok karnına demedi Bnde tok karnına içiyordum bu gün canım cay cekti içtim ilaçtan sonra hata bardağımı bitiremedi birden halsizlik oldu biraz yatayım geçer dedim bu ilaçla başladığımdan beri böyle oluyordum en son bu gün baya bi Korkut’u çok şükür gecti ilknur94acr Deletedmom411 Yavuz-Elif
Pembgl Deletedmom411 ben bugün ilk kez içtim içtikten 2saat sonra kahvaltı dedi doktorum ve uyanık 2 aç saat midemi kötü yaptı sonrasında kahvaltımı yaptım ve diğer ilaçlarımı aldım ve arkasından ne varsa çıkardım artık geceleri denicem bakalım🤦🏼♀️
N1ccn Bende hamileliğimin 3. Ayından beri kullanıyorum bir sıkıntı da yaşamadım . Ama sabah kahvaltıdan iki saat önce içmeye özen gösteriyorum.
prensmusta hulya_sncr47 bende kullanıyorum,doktorum gece yatarken iç,ilacı içmeden 2saat önce çay,süt içme demişti,bana herhangi bir alerji yapmadı
Deletedmom411 hulya_sncr47 canım süt ürünleri, çay demir emilimini azaltır, benim ilk haftalarda aşırı bulantı oluyordu o yüzden gece yatmadan içtim hep 33. Haftanın içindeyim hiç yan etki yapmadı kabızlık dışında😊
hulya_sncr47 Deletedmom411 bn ilk kabız olmuştum sonra dün gece hafif ihsal afedersiniz midenizi bulandırmak istemiyorum siyah rengi ve bildiginiz su gibiydi sürekli WC e gidip geldim çok aşırı sıvı kaybı yaşadım kusmam da br yandan bol su içtim ayran içtim patates haşladım yedim hepsini çıkartım aile hekiminde ki ebem bunları yap demişti hata pandemiden şüphe ettiler çok sıvı kaybedersen acile git dedi serum vericekler toparlanırsın inşallah dedi oysa bu ilaç aklıma gelmedi sonra ilacın yan etkisi okudum çünkü ilaçtan sonra ne olduysa oldu baktım yaşadıklarımın hepsi içinde çok korktum bebeğime bişey olucak diye bn bu ilaçla yeni başladım arefe günü doktora gitmiştim bna bide iki kutu yazmıştı sistem br kutu vere bilgi bn korktum bu ilaçtan bu sıcak havada üşüyordum kusma su gibi ihsal agrım bişey de yoktu ebem dedi bebek zehirlenmesi de oluyor dedi ihmal etme dedi oysa bebeğim çok hareket ediyordu onu söyledim yani bebeğimin durumu iyi gösteriyordu tabi bu korku bna yetti ona bişey olucak diye çok şükür şuna midemde ekşilme var daha doğru dürüst bişey yemedim yayla çorbası yapıyorum inşallah iyi gelir hepinize çok Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için ilknur94acr Ates2020 Busrakolas10 Mimarhanim
Ates2020 hulya_sncr47 bende yan etkisi olmadı ben memnunum ferrum kullandım kabızlık yaptı Hun’da çok şükür yok