Aydabelinay 1PrensAnnesi amin canım inşallah, yaa öyle mi, randevu bulmak sıkıntı işte ben 20ye giriyorum şimdi ztn 😑
Aydabelinay Bcsahat evet canım önemini bende şimdi öğrenyorum açıkçası , sadece çocuk sendromlumu diye bakıyolar sanıyordum hani aldırmak isteyenler olabilir gbisine Allah korusun biz öyle bisi düşünmediğimz için sormak istedim
fatosd84 Aydabelinay ben bu Cuma yaptırıcam inşallah🤲Bebeğinizi sağlıklı görmek içinizi rahatlatmaz mı detaylı ultrason şart oldu artık
Aydabelinay fatosd84 gitcem canım , bilgi almak istedim ne ise yarıyor illa yapılmalı mi diye ,önemli olduğunu öğrenmiş oldum, kaçıncı haftaya kadar bakilabiliyo acaba bilgiyiz var mi
Elmaveannesi Aydabelinay bence kesinlikle yaptirilmali. Bebegimde bobrek genislemesi oldugunu ogrendim ve ona gire takibe alindi. Girmeseydim goremicektim bilmicektim.
Aydabelinay 1PrensAnnesi canım doktorla konuştum kilom 85 demişki 23,24 haftalıkken gelsin detaylı görünmeyebilir demiş
1PrensAnnesi Aydabelinay hııı e vardır bi bildiği demek ki sonuç önemli 🥰 inşallah iyidir bebek ve sen