Minikbirkalp Cuma günü yaptırdım saniye sürüyor iki parmakla açılman varmı die bakıyor ki bol bi şekilde jel kullanıyor doktor hiç o iki parmağı hissetmiyorsun bile kayıp gidiyor 😅😅
Elfydr akovalardan ben korkmak değilde doktorum erkek daha çok utanıyordum. Ama çok kısa sürüyor oldu bitti gitti çok şükür 😃 ama acıma VS olmadı ya
Aselyagmur akovalardan hiç acimiyo yeter ki kasma kendini bende dün rahatsizdim gece acile gittim baktılar açılmaya 2 cm var dedi ama eski doğumdan kalan dediler..bu aksam nisanim geldi doktor yarın suni sancı vericek..
Sewal35 Ben akşam üzeri bir post açtım abartılı çok acıyır vs diyenlere istinaden bugün oldum hiç bi acı hissetmedim tabi acı eşiği kişiden kişiye değişir ama abartılacak bişey yok ben 38. Haftamdayım
YagizAsyaMom akovalardan öncelikle el ile değil parmak ile muayene oluyor bunu söylemeliyim içimde kalır herkes el ile demiş 😂 Jel sürülüp vajina ya dokunuluyor sadece maksimum 5 6 saniye sürüyor kendinizi kasmassanız uzun sürmez endişe endilecek bir durum yok yani 🌺
Esrakhraman akovalardan şuan iliskiye girdiginde daha cok canin yaniyodur emin ol 😘😘 anlik bisey bile degil yani acimiyo
Mehtap6134 akovalardan çok hassas ve acıya dayanıksız biriyim aslında ben bile bugün rahat bir şekilde yaptırdıysam emin ol herkes yaptırır hiç korkma abarttıkları kadar yok saniyelik bir olay canım